2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12024 بازدید | 947 پست
ممنونم عزیزم  نمی دونی چقدر حالم خوب شد از اینکه جواب دادید و ازاینکه جوابتون رو خوندم...همیشه ...

خدارو شکر بابت آگاهی و خآنومیت 🥰

من در خدمت گذاری حاضرم ❤️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدارو شکر بابت آگاهی و خآنومیت 🥰 من در خدمت گذاری حاضرم ❤️

سلام عزیزم اگه میشه پی ویتونو چک کنین 🥰🌻

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
شما خوب بلدید با مشکلاتتون کنار بیاید هر دو اما تو  سخت میگیری گاهی و شکایت میکنی اینکار باعث م ...

سلام

هنوز به پیام هاجواب میدین

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ماه و روز دقیق تولد هر دوتون رو بنویس

سلام خانومی.

میشه درباره منم بگید.

خودم ۱۳ آبان. آقا ۲۸ بهمن. (البته شناسنامه اش ۱ فروردین خورده)

ممنون میشم کمکم کنید. خیلی نیاز دارم. 

سلام خانومی. میشه درباره منم بگید. خودم ۱۳ آبان. آقا ۲۸ بهمن. (البته شناسنامه اش ۱ فروردین خورده) ...

ارتباط استاد و شاگردی داشتیم سال ۹۷. 

تا بهمن ۱۴۰۲ ارتباط مجازی و گاها حضوری داشتیم در حد همون احترام و عنوان استاد و شاگرد. ایشون زبان اموزم بودن سل ۹۷ و من عمیقا بهش علاقه مندم.

ارتباط استاد و شاگردی داشتیم سال ۹۷.  تا بهمن ۱۴۰۲ ارتباط مجازی و گاها حضوری داشتیم در حد همون ...

سلام عزیز دلم ، میشه گفت که میل و کشش بین شما تقریبا دو طرفه هست و از سمت تو هم کمی بیشتر!

تو دخدر با محبتی هستی و مسائل عشقی برات مهمن،ممکنه فکر کنی که زرنگی اما به همون نسبت قلب ساده ای داری،این آقایی که درباره ش گفتی باهوش هست و محافظه کار،میتونه خوش صحبت ، جنتلمن و نکته سنج باشه(همون چیزهایی که بیشتر وقت ها از تو دل میبره) اما تهش منافع خودش رو دنبال میکنه،بهت علاقه مند هست اما اینطور نیست که علاقه کورش کنه،مسائل مالی و مادی براش مهم هستن ولی میتونه اینو نشون نده و یا حتی بر عکسشرو وانمود کنه،بطور کلی اون چیزی که در ظاهر ازش میبینی با درونش متفاوت هست

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
سلام عزیز دلم ، میشه گفت که میل و کشش بین شما تقریبا دو طرفه هست و از سمت تو هم کمی بیشتر! تو دخدر ...

ممنونم. بنظرتون این علاقه به جایی میرسه،؟؟

خیلی سردرگمم. اصلا نمیدونم راه درست چیه.