2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 943 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه برامنم بگی من وشوهرم هردوتافروردینی هسیم

شما با هم عالی هستید فقط اگر بتونی خودتو بزنی به اون راه و تو هم منفعت خودتو ببری 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
عزیزم خودش عالیه خونوادشم خوبن ولی بعضیاشون ن بااین یکم سخته کناراومدن

تو هم درکشو داری هم فهمشو که بدونی آدما با هم فرق دارن و بتونی با هر کسی کنار بیای

توقعتو بیاری پایین حله.

عزيزم از ديشب تاحالا منتظرم يه ساعت خاص ميگي ك بياي منم بيام 

بگو ناناز خانوم اینکه ازدواج کردی یا نه و اینکه هر کدوم متولد چه ماهی هستید

میشه بگی من کی صاحبخونه میشم؟و کی سلامتیمو بدست میارم؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

نداجان میشه درمورد منو همسرم چیزی اگه میتونی بگی خودم متولد بهمن همسرم دی ماه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
چرا جوابموندادی عزیزم

تو توقعات بر آورده نشده زیادی از همسرت داری

شما تو دو تا دنیای متفاوت زندگی میکنید و زیاد با هم دوست نیستید تو نیاز داشتی که در شوهرت قدرت و اقتدار بیشتری ببینی،درسته که کارهای منزل و خونترو رواله اما اونقدرا از خونه داریو و این چیزا خوشت نمیاد،از لحاظ روحی شادی و درونت یه دخدر بچه خوشگل و بی خیال زندگی میکنه ...