2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رزیت جون ببخشید که دیر جواب دادم خدا رو شکر تا حالا که برای دختر من عوارضی نداشته و حتی دکتر هم گفته که عوارضی آنچنانی نداره ولی چون توی بروشور دارو خیلی چیز های وحشتناکی نوشته مثل سرطان منم خیلی ترسیدم و با دکتر های دیگر هم مشورت کردم که در نهایت آنچنان تاثیری نداره در حد 2 الی 3 سانت
البته در طول مدتی که مصرف میکرد حدود 4 سانت قد کشید که نمی دانم واقعا بخاطر تاثیر آمپول است یا اینکه اوج بلوغش است از وقتی که امپولشو قطع کردم حدود 1 سانت قد کشیده ( از 15مرداد تا حالا قطع کردم ) ببین بعضی از بچه ها رشد قدیشون رو موقع بلوغ دوبرابر میکنن و اگه دختریت پری نشده خیلی جا داره مطمئن باش
در نهایت اینکه میخام بگم درکت میکنم منم تمام اسفند و فروردین ذهنم و فکرم مشغول بود ولی حالا که مدتی گذشته به این نتیجه رسیدم که چقدر استرس بیخودی داشتم حالا قدش بالای 153 است که اگه چند سانت دیگه هم اضافه کنه که عالیه و بالای 155 در کشور ما قد متوسط محسوب میشه