2777
2789
پسر من تا همین چند روز پیش کم خواب بود تا اینکه 4روز تب کرد و خیلی بی قرار بود الان تبش قطع شده و بی قراریش بهتر اما خوابش زیاد شده از7.5شب میخوابه تا 6صبح زیاد نیست؟ تو روز حداکثر 2ساعت هم میخوابه راستی 11ماهشه
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
ممنون عزیزم اخه انگار صورتش هم پف داره شوهرم میگه تو حساسی نمیبره دکتر نگرانم
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا دختر من بعد از سرما خوردگیش خیلی خوابش زیاد شده بود همش جلوی تلویزین خوابش میبرد که واسه دختر من بی سابقه بود منم همش نگران بودم ولی الان خوب شده یه شب از 6 عصر خوابید تا 7 صبح یه کله
خاله های مهربون میشه لطف کنید و واسه خوب شدن رفلاکس آزاردهنده ی دخترم یه صلوات بفرستید ممنونم
جدی میگی یه خورده خیالم راحت شدممنون
پسر م ن سرما نخورده بود تب خالی و بی قرار بود
عزیزممممممماین کوچولو های ما تا بزرگ شن ما رو دق میدن
این که خیلی‌ عالیه ساره جان،ایشالا از این به بعد یک ثاره بخوابه تا صبح، نگرانی نداره که از این سنّ بچه‌ها می‌تونن یکسره ۱۱-۱۲ ساعت بخوابن شب‌ها و ۲-۳ ساعت در روز، دست راستش رو سر دختر من که شبا ۲-۳ بار بیدار می‌شه هنوز،یک سالشه