2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گرین پن و کارال دارم از کارال بیشتر از گرین پن راضی ام البته قلق داره دستت بیاد دیگه همه چی حله
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
من گرین پن و کارال دارم از کارال بیشتر از گرین پن راضی ام البته قلق داره دستت بیاد دیگه همه چی حله
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اره همونه. قلقش اینه که باید اول بدون روغن گرم بشه بعدشم با روغن داغ بشه دیگه اصلا نمیچسبه
خانمها یه توصیه برا سلامتیتون : بیشتر از قابلمه های استیل استفاده کنید چون قابلمه های چدن, تفلون وتو این مایه ها به مرور مواد داخلشون کنده شده ووارد بدن میشن.
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
فالز تو قابلمه هاش سفیده من همه مدله رو امتحان کردم چون خیلی به سلامت غذا اهمیت میدم
2810