تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنونم همچنین شما... من ۱۶ هفتم. انتی گف ۲ مرداد انتی رفتین شما؟
مرسی نه هنوز نرفتم میخوام برم دوسه روز دیگه...انشالله به سلامتی زایمان کنی پس احتمالا من میفته آخرای مرداد...خیلی حالت تهوعم شدیده خیلی زیاد نمیدونم چیکارکنم
پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
خوشبختم بچهامون تقریبا باهم میان من هفته ۱۱هستم الان
منم هفته ۱۱ ام
عزیزی❤
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ممنونم.. انشالله ک سالم و سلامته. منم از هفته ۶ تهوعمشروع شد، فقطم حالتشو داشتم بالا نمیور ...
انشالله توکل به خدا.نه من ببخشید بالامیارم b6 که اصلا ضررنداره ویتامینه من میخورم دکنرم نوشته وای خیلی تاثیرنداره.یه قرص دیگه هست دمیترون مال تهوعه من نمیخورم دکترم گفت تحمل کن.میگن توماه های بعدی بهتر میشه انشالله که اینجوریه
پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌