2777
2789

بعد از مدتها اومدم نی نی سایت یه پست گذاشتم برای یه نفر ک گفته ایران افتضاحه و همه بیشعورن ولی هلند همیشه حواسشون به فرهنگ مردمشون بوده و... گفتم هلند بیشترین امار خیانت رو داره کشور خوبیه ولی همه جا مشکلات وحشتناکی هم وجود داره برگشته هر چی از دهنش در میاد به من میگه یکی دیگه هم برگشته میگه خیلی بدبختی 😐😐باید بهشون بگم خیلی خدارو شکر میکنم ک امثالشون اطرافم نیستن و حلالشون نمیکنم اون تاپیک تعطیل شد برای همین تاپیک زدم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

چرا بعضیا انقدر کمبود دارن چرا انقدر وحشی و خشن اصلا باورم نمیشه من واقعا ناراحت نیستم فقط بیش از حد تصور تعجب میکنم ک چه شخصیتی دارن ک انقدر راحت و الکی به خودشون اجازه توهین میدن مگه من چی گفتم بهشون

اینجا از جنگل هم بدتره یه مکالمه ساده ست انگار به کسی بگی سلام به جای جواب با چاقو بیوفته دنبالت بگه تو به چه جرئتی سلام میکنی😐😐😐😐😐

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی سری انگار از قبایل آدمخوار آمازون مهاجرت کردن

فقط میخوان بخورن بقیه رو

همیشه هم گشنن😂😂😂

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
2803

اینجا پر شده از دختر بچه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اره منم کاربری جدید زدم اومدم

قبلا یکم بهتر بود، الان کلا هرچی ب ذهنشون میاد تایپ میکنن، کلا اکثرا طلبکار و پرخاشگر شدن

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

اینجا جنگله بخور تا خورده نشی اینجا نصف عقده ای ان نصف وحشی😂 البته بلانسبت  همه بعضیا  اینجورین😉

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
میتونی از همون راهی که اومدی برگردی بری 😒😏 (شوخی کردم خواستم وحشی بازی درارم😂)

وااای😂😂😂😂

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2804
چرا بعضیا انقدر کمبود دارن چرا انقدر وحشی و خشن اصلا باورم نمیشه من واقعا ناراحت نیستم فقط بیش از حد ...

به جهنم خودتو ناراحت نکن ناراحتیا و حرصاشونو میان اینجا خالی میکنن میپرن به اینو اون بعضیام که کلا اخلاقشونه 

با حرفش که گفت ایران افتضاحه موافقم...ولی آره اینجا خیلیا که تو زندگیشون مشکل دارن میان واسه عقده گشایی میپرن به این و اون

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
2805
 ی سری انگار از قبایل آدمخوار آمازون مهاجرت کردن فقط میخوان بخورن بقیه رو همیشه هم گشنن😂😂😂

واقعا همینطوره از قوم مغول بدترن 😂😂

2801