2777
2789
عنوان

دوران بلوغ و مشکلات

8594 بازدید | 25 پست
سلام . من به کمک فکری نیاز دارم. دو فرزند دارم.دختر 11 ساله و پسر 5 ساله . 1 ساله از شوهرم جدا شدم. با دخترم به مشکل بر خوردم .اخلاقش خیلی تند شده .به کمک و نظرات ارزشمندتون نیازمندم. کی میتونه راهنمایی کنه کدوم بخش نینی سایت و کدوم تاپیک برام مفیده . من از کاربران سال 89 و 90 نینی سایت هستم .وقتی پسرم تازه به دنیا اومده بود .ممنون میشم راهنماییم کنید
من دختر همسن شما ندارم ولی پسر16 ساله دارم که الان 2 ساله بالغ شده ومشکلاتش رو لمس کردم واقعا سخته
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تا قبل از بلوغ فرزندتون با یه کودک با دردسرای کمتر و ارامش بیشتر و رفتارایی که میشد خودتون اونا رو حل کنید در ارتباط بودین ولی بعد از شروع سن بلوغ با یه نوجوان با رفتارای طوفانی در ارتباطین که واقعا از برخورد باهاش مستاصل میشین
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
پرخاشگری لجبازی خواسته های زیاد از حد و افکار عجیب اینا همش معلول یه علت فوران هورمونهای جنسی
بله این فرزند شما نیست که تصمیم میگیره هورمونای اونا که روی تمام سیستم بدنش اپر میزاره درست مثله هورمونای بارداری یا رفتارای بعد زایمان خودمون
عزیزم میدونی که دخترا وابستگیشون به پدر بسیار زیاده ونیاز به محبت اون مخصوصا تو این سن حساس دارن ولی تو میتونی اونو مدیریت کنی به شرطی که خودت تو این شرایط سخت بتونی اروم باشی ...اگه تو در وجودت ارامش نباشه چطور میتونی با یه طوفان برخورد کنی؟؟؟؟
سپیده دانایی: خیلی از مادران با مراجعه به اتاق مشاوره دبیرستان به دنبال جواب این سوال هستند: «نمی دانم با دختر نوجوانم چطور رفتار کنم؟ دیگر خسته شده ام. هر کاری که فکرش را بکنید انجام داده ام اما او عوض شده، دیگر حرف ما را گوش نمی دهد، مدام با ما جر و بحث می کند. همیشه روبروی آینه نشسته. مدام گوشی موبایلش دستش است. به حرف دوستانش بیشتر از ما گوش می دهد و ...» در مقابل، اتاق مشاوره دبیرستان همیشه پر است از دختران نوجوانی که معتقدند درک نمی شوند. شاید بیشترین جمله ای که از زبان دختران نوجوان شنیده شده، این جمله است: «خانم باور کنید هیچ کس ما رو نمی فهمه. پدر و مادرمون اصلا ما رو درک نمی کنند.» در این نوشته قرار است در مورد ویژگی های نوجوانی دختران بگوییم و راهکارهایی برای برقراری ارتباط درست و سالم با یک دختر نوجوان را مطرح کنیم.
7- کاهش علاقه به درس معمولا اکثر نوجوانان با افت تحصیلی روبرو می شوند. یکی از اصلی ترین دلایل این افت تحصیلی ورود فعالیت ها و موقعیت های جدید به زندگی است. باید در کنار او باشید. به او کمک کنید تا استعداد و علائق تحصیلی و توانایی های خود را بشناسد.
* اصلی ترین ویژگی های دوره نوجوانی برای اینکه وارد جهان نوجوانتان شوید، قبل از هر چیز باید این جهان را بشناسید. 1- تغییرات جسمی شاید اولین تغییری که در دختر نوجوانتان ببینید، تغییرات جسمی است که در اثر تغییر و تحولات هورمونی در بدن او رخ می دهد. دخترتان ظاهری زنانه پیدا می کند اما رفتارهایش گاهی هنوز کودکانه است. شاید یکی از بزرگترین وظایف مادرانه شما آگاهی دادن و صحبت کردن با دخترتان در مورد تغییرات جسمی او باشد. 2- تغییرات شناختی هوش نوجوان در این دوره حالت انتزاعی دارد. می تواند قواعد و قضایای منطقی را درک کندو قدرت استدلال کردن دارد. بنابراین گاهی ممکن است با شما بحث کند و شما و افکار و عقایدتان را به چالش بکشد. حتی در مورد افکار خودش هم شک دارد. دختران دیگ رخواسته های شما را به راحتی نمی پذیرد، بلکه بایدب رایش دلیل بیاورید و استدلال کنید. این همه شک و بحث و تردید برای مقابله و دعوا با شما نیست، بلکه می خواهد همه چیز را از اول و بر اساس استدلال و منطق بازسازی کند. 3- جستجوی هویت یکی از ویژگی های نوجوانی به دنبال هویت گشتن و رسیدن به پاسخ سوال «من کیستم؟» است. او به دنبال کسب شناخت از خودش در همه ابعاد زندگی است. تلاش می کند به یک من مستقل دست یابد. خلاصه کلام اینکه می خواهد خودش را تعریف کند. 4- خودمرکزیت اکثر نوجوانان در دوران بلوغ تصور می کنند زیر ذره بین دیگران مخصوصا همسن و سال های خودشان هستند و به همین دلیل وقت زیادی را صرف تفکر در مورد خصوصیات ظاهری خود می کنند و زمان زیادی را روبروی آینه می گذرانند. دختران فکر می کند هنگام رفتن به مهمانی همه به او نگاه می کنند و اگر یک لکه کوچک روی لباسش باشد همه متوجه خواهند شد! 5- تصور آسیب ناپذیری خود نوجوانان در این سن فکر می کنند اتفاقات بد فقط برای دیگران می افتد و فقط دیگران آسیب می بینند. آنها به اندازه کافی عاقل هستند و به خوبی می توانند از مشکلات بگریزند. البته این افکار چیزی نیست جز یک توهم مخصوص دوران نوجوانی. این توهم می تواند پایه خطرات و انحرافات بسیاری در دختر نوجوان شما باشد. مثلا «اگر سوار ماشین یک غریبه هم باشم برای من هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. من می دوم چطوری باید رفتار کنم.» در ذهن دختران نوجوان چه می گذرد؟ 6- همسالان، پادشاهان ذهنی در این سنین دوستان و همسالان برای فرد اهمیت زیادی پیدا می کنند و برای پذیرفته شدن و تعلق داشتن به همسالان خود، همنوایی و شبیه شدن با آنها را انتخاب می کنند، به طوری که بودن در میان همسالان و تشابه با آنان به یک نیاز اساسی در دوران نوجوانی تبدیل می شود. نگران نباشید! بودن در گروه همسالان و اهمیت و نفوذ همسالان برای دختر شما یک ویژگی طبیعی دوران نوجوانی است. نوجوان با بودن در گروه همسالانش، احساس استقلال را خواهد آموخت.
متشکرم ولی این دختر من از کوچیکیش با پدرش زیاد جور نبود الانم همش میگه خوب کردی جدا شدی ولی احساس میکنم مشکلات روحی خودم بیشتر روش تاثیر گذاشته .بعد میبینم سر هیچ و پوچ با بچه لج میکنه دعواش میکنم سرش داد میزنم اونم بدتر میکنه
عزیز دلم اون الان در اوایل سن بلوغه تو باید یادبگیری که باهاش همدل بشی ...یاد دوران نوجوانی خودت بیفت .. الان بچهها خیلی بیشتر در معرض خطرن خیلی از پدرش که جدا شده الان همه امیدش به شماست اون قبل از اینکه به یه مادر نیاز داشته باشه به یه دوست نیاز داره یه نفر که بتونه باهاش دردل کنه خواهش میکنم تو باهاش لج نکن
2810