2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه روز رابطه نباشه. بعد آزمایش باید داد؟ 

اگه کمی بیشتر بشه تعداد روزا مرده بیشتر میشه 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اینجا مرکز ناباروری نیست شهر کوچکیه حالا چرا مرکز ناباروری؟

حتما برو مرکز ناباروری اشتباه منو نکن ما آزمایشگاه معتبر شهرمون داد مشکلی نداشت یه سال اقدام کردیم نشد رفتیم مرکز ناباروری نگم برات همه چی اسپرمش افتضاح بود حالا باید آی وی اف کنیم فقط یه سال از وقت من رفت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتما برو مرکز ناباروری اشتباه منو نکن ما آزمایشگاه معتبر شهرمون داد مشکلی نداشت یه سال اقدام کردیم ن ...

ناراحت نباش عزیزم به امید خدا زودی مامان میشی

من برای پسردارشدن میخوام تقویتش کنم آخه دوتا دختر دارم

اتفاقا سه روز بود بیشتر نبود

گفتم شاید دلیلش این بوده.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
ناراحت نباش عزیزم به امید خدا زودی مامان میشی من برای پسردارشدن میخوام تقویتش کنم آخه دوتا دختر دار ...

انشالله ممنون. انشالله شما هم یه گل پسر ناز خدا بهت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤