2777
2789
عنوان

بچه هاپسرم ۳۰دی به دنیااومده

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 38 پست

دیگ مامان شدن سخته... باید قوی باشی و با عشق ب  بچت برسی... هیچ مادری برا بچش کم نمیزاره.. 8الا بعضی بچه ها کلا همه جیشون خوبه از غذا و خواب و اخلاق و... بعضی بچه هام سختترن... ولی در نهایت سلامت جسمی و ذهمیشون مهمه

همون والا . نمیدونم انتظار دارن وقتی میرن دیدن نوزاد ، یه موجود چه اندازه ایی ببینن دیگه   &nb ...

خاله شوهر منم همینه... همش بچه هام رو میبینه میگه اخی چ کوچولوان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مگه کوچولویی ایراده؟؟؟ خوبه الان عصر حجر نیست زور بازو لازم باشه برای جابجا کردن همه چیز. کوچولو ها اتفاقا هوششونم بیشتره عقلشونم بیشتر کار میکنه. 

یه خانم مستقل و قوی 

اخه اونجوریم میگن  چ خوبه میگن بچه مونو چش کرد، دیگه من هیچی نمیگم و سکوت میکنم، البته اگع باز نگن حسوذی میکنه خخ

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 

@ftm0210   عزیزم تو ی تاپیکات دیدم نی نی شما هم زود ب دنیا اومده 

اگه میتونی کمک این دوستمون بکن ک چ جوری نی نی نازش زود وزن بگیره 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

چی بگم والا

عزیزم یکی از خانوما ک مثل شما نی نی زود ب دنیا اومده رو تگ کردم 

ایشالا بتونه کمکت کنه و زود نی نی وزن بگیره🌹🌹

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

خیلی خسته ام خیلی .خودم سزارینی ام .بچم اول ده روزان ای سی یو بود.الانم زردی گرفته بازبیتریه .بزوربی ...

دخترمنم عین بچه شمابودعزیزم....ساعتها سرپاکنارش وایمیستادم ک شیربخوره بعد4هفته ترهیص شد ازبیمارستان و تادوماه و نیم شیرنمیخورد فکش صعیف بود و باسوند بهش شیرمیدادم ...الان نزدیک 4ماهشه و خداروشکر مکیدنش خوب شده..باید خودتوبرا مسیرطوللنی و سخت آماده کنی..البت خدا خیلی بهت کمک میکنه

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 

همچین مرد بشه برات که خودت معجزه خداشو ببینی همچین رودار بشه که خودت بمونی این همونه که بزرگ کردی خوشحال باش یه موجودی از وجود خودتون بهتون داده کیفشو ببر باهمه سختیات ولی چشم بهم بزنی میگذره بزرگ میشه به قدوبالاش نگاه میکنی تو دلت قربون صدقش میری که پیرت کرد ولی اخرش بزرگ شد خدا براتون حفظ کنه روزت هم مبارککککککک عزیزم

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .