2777
2789
عنوان

بچه هاپسرم ۳۰دی به دنیااومده

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 38 پست

میدونی وقتی تو مراحل بارداری یا نوزادی مشکلی پیش بیاد همه مادر رو مقصر میدونن و کلا اعتماد شونو از دست میدن و به خودشون اجازه میدن از همه چی ایراد بگیرن و تو همه چی دخالت کنن. حتی افتادن ناف بچه. چون معتقدن مادره چیزی بلد نیس. 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه هی میگن آخی عزیزم چه ریزست🥺

یچه مهم سلامتیشه... دور از جون اونایی ک بچه فلج یا نقص عضو یا از اول با بیماری 6ای نادر و وحشتناک دارن چی... حالا بچه ی کم لاغرنر یا ی کم کوتاه تر.. چ اهمیتی داره واقعا.. منم خودم گاهی حساس میشم باز ب این جیزا فک میکنم میگم فقط سلامتی

میدونی وقتی تو مراحل بارداری یا نوزادی مشکلی پیش بیاد همه مادر رو مقصر میدونن و کلا اعتماد شونو از د ...

خیلی خسته ام خیلی .خودم سزارینی ام .بچم اول ده روزان ای سی یو بود.الانم زردی گرفته بازبیتریه .بزوربیدارمیشه واسه شیر.سه ساعت بایدبشینم بالاسرش شیربخوره دیگه اعصابم ریخته بهم‌

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
بچه من۳۹۰۰ دنیا اومد همه میگفتن وای چه ریزه .   تو عکساش بزرگتر بود    

پسرمن الان ۱۷۰۰هست 😔😭

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
یچه مهم سلامتیشه... دور از جون اونایی ک بچه فلج یا نقص عضو یا از اول با بیماری 6ای نادر و وحشتناک دا ...

واقعادرسته

خیلی خسته ام خیلی .خودم سزارینی ام .بچم اول ده روزان ای سی یو بود.الانم زردی گرفته بازبیتریه .بزوربی ...

میگذره. صبور باش. به جای حرف این و اون هم از حرف دکتر و منابع معتبر استفاده کن. درست میشه . 

یه خانم مستقل و قوی 
خب عزیزم 5..6هفته زودتر اومده دیگه... هکین6هفته رد از شیرت بخوره همونقد وزن میگیره ک تو شکمت میگرفت

چی بگم والا

پسرمن الان ۱۷۰۰هست 😔😭

غصه نخور. عوضش اگه خوب بهش برسی زودتر وزن میگیره. بچه ها در نهایت ۶_۷ ماه بعد همه تو یه رنج وزن میشن. درشت ها دیگه کمتر وزن میگیرن. 

یه خانم مستقل و قوی 
خیلی خسته ام خیلی .خودم سزارینی ام .بچم اول ده روزان ای سی یو بود.الانم زردی گرفته بازبیتریه .بزوربی ...

طبیعیه عزیزم... کلا ی ماه ادلش مخصوصا سخته برا همه...یچه شما ک نارس بوده قطعا سختتره... میگذره این روزا... ی دو ماه دیگ برات میخنده دلت میخواد بخوریش😍

همه یلادشون میره بچه خودشونو... 3و900ماشالا حزو بچه های خیلی درشته

همون والا . نمیدونم انتظار دارن وقتی میرن دیدن نوزاد ، یه موجود چه اندازه ایی ببینن دیگه   

یه خانم مستقل و قوی