2777
2789
عنوان

بچه هاپسرم ۳۰دی به دنیااومده

464 بازدید | 38 پست

نافش هنوزنیفتاده .۳۳هفته است ونارسه میشه بخاطرنارسیش باشه؟

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

آخی چی شد که نارس بدنیا اومد

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی چی شد که نارس بدنیا اومد

عزیزم مسمومیت وفشارخون بارداری 😔

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

دیر نشده که ، دختر من از 40 هفته هم دیرتر اومد و روز دوازدهم نافش افتاد 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
عزیزم مسمومیت وفشارخون بارداری 😔

نگران نباش 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

من مال هر دو پسرم 3..4هفته طول کشید تا بیوفته.... نارسم نبودن

پس جای نگرانی نیست ؟بعدیه سوال دیگه .پیپی پسرم ازسیاهی اومده بودروی زردی یکم شیرخشک صبح خورده حالادوباره سیاه شده زردی هم داره بیمارستانم زیردستگاهه.اشکال نداره؟

دختر من نه نارس بود نه مشکلی داشت. خیلیم خوب بود. نافش ۱۱ روز بعد افتاد. الان چرا فکر میکنی دیر شده؟ ...

اخه همه هی میپرسن چرانیفتاده نگران میشم 

پس جای نگرانی نیست ؟بعدیه سوال دیگه .پیپی پسرم ازسیاهی اومده بودروی زردی یکم شیرخشک صبح خورده حالادو ...

نه بچه های شیر خشکی پی پیشون سیاه تره... چون شیر خشک آهن داره.. البته تا جایی ک من شنیدم

همه رو ول کن. از این گوش بگیر از اون گوش در کن. 

تازه هی میگن آخی عزیزم چه ریزست🥺

اخه همه هی میپرسن چرانیفتاده نگران میشم 

نه بابا ول کن... منو میگفتن. پماد بزن دسمال مرطوب بزار دورش... دکتر گفت اصلا مهم نیست بزار خودش هر وقت افتاد افتاد... تازه من جفتشون با دو بار انداختن... اصلا اعجوبه ایی بودن تو ناف انداختن😂