2777
2789

خواهرم هفته ۲۸ بارداری بود مجبور به زایمان شد ، دوقلو بودن، بردنشون nicu. الان خبر دادن یکیشون از دنیا رفت. تروخدا برای زنده و سالم موندن اون یکی دعا کنین 🤲🏻

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
خدا از هر بلایی حفظش کنه آمپول ریه نزده بود خواهرت؟

چرا زده بود

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
2804
براش ایت الکرسی و دعای طول عمر میخونم انشالله خدا به پدر و مادرش ببخشتش 

دستت درد نکنه عزیزم

چرا عزیزم زایمان کرد؟

انقباضات رحمی داشت . دکتر گفت اگر زایمان نکنه ممکنه رحمش پاره بشه

2805
براش ایت الکرسی و دعای طول عمر میخونم انشالله خدا به پدر و مادرش ببخشتش 

دعای طول عمر چیه

منم یه زایمان زودرس داشتم و الان باردار پرخطرم.برای منم بفرست

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
دعای طول عمر چیه منم یه زایمان زودرس داشتم و الان باردار پرخطرم.برای منم بفرست

عزیزم بچه ات نموند؟

2801