2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم خیلی بد خواب بود اما از 1 سالگی عادتش دادم روی تختش شیر میخوره بعد کلی با خودش بازی میکنه بعد میخوابه اگه خسته باشه زود میخوابه اما یه وقتایی شده یک ساعت و نیم روی تخت خوابش سروصدا کرده بعد خوابیده وقتی میخوابه میرم میبینم اتاقش شده بازار شام هرچی رو تختشه میریزه پایین
خدایا به حق این روزها و شبهای عزیزت به همه اونایی که نی نی میخوان یه نی نیه سالم و خوشگل بده...آمین
الان که پسرم 2 سالو 8 ماهشه تازه مدتیه فهمیدم نباید اونا ساز بزنن ما برقصیم باید اونا عادت کنن به ساز ما برقصن.
باید به چیزایی که خودمون می خوایم و صلاحشونه عادتشون بدیم ولی ماها نگاه می کنیم ببینیم این امپراطورای کوچولو چی دوست دارنو چی دوست ندارن
اگر به لالایی عادتش بدی یکم مقاومت می کنه اما بعدش خودت راحت میشی
اللهم عجل لولیک الفرج
19 ماهشه عزیزم البته کلا بچه خوش خوابی نیست یعنی خواب براش تو اولویت نیست اگه مسافرت بریم بیچاره میشیم چون تو محیط جدید اصلا دوست نداره بخوابه باید ببریم تو ماشین بخوابونیم یا رو پاهام یا رو شونه باباش خلاصه داستانی داریم باهاش اما رو تخت خودش چون راه به جایی نداره بالاخره خسته میشه میخوابه
خدایا به حق این روزها و شبهای عزیزت به همه اونایی که نی نی میخوان یه نی نیه سالم و خوشگل بده...آمین
دختر من تا 1 سالگی تا صبح زیر سینه من بود اشکمو درمیاورد بعد دکتر گفت ما ایجور بچه هارو توصیه میکنیم زودتر از شیر مادر بگیرین منم از 1 سالگی بهش شیر خشک دادم و دیگه عادتش دادم سر جاش بخوابه
2810