بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز یبوست را هیچ دکتری نمیتواند درمان کند اگر بخواهی شیمیایی با قرص و دارو درمان کنی عادت میکنه و خودت رودها قادر به دفع نخواهند بود خودت باید درمان کنی سه راه بیشتر ندارد: 1- حتما غذاهای فیبر دار گندم و جو و میوه و سبزیجات فراوان و آب میوههای طبیعی و خود آب و آلو- کیوی بده بخوره در حد فراوان 2- روغن زیتون حتما- حتما- حتما بده بهش تنها داروی درمانی موثر. اگر اثر نمیکند یعنی روغنت خوب نیست 3- با استفاده از وازلین و یا شیاف محل دفع را چرب کن
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
مرسی از راهکارهایی که گفتید ولی یبوست این بچه به اندازه ای شدیده که کاملا بی اشتها و کم وزن وعصبی شده از بدو تولد هم این مشکل رو داشته و هر ماده خوراکی که ملین باشه رو امتحان کردیم فکر کنید هفتهای یک بار با کلی گریه مدفوع میکنه ! خواهشا بهترین دکتری که میشناسید رو معرفی کنید چون میدونم یبوست طولانی مدت عوارض خیلی بدی داره
سلام دوستان منم پسرم یبوست داره پنج سالشه برومش پیش دکتر غلامحسین فلاحی بهد از عکس وآزمایش های زیاد یه سری دارو بهش داد
ﺑــﯿـﺸـﺘَـﺮﯾـﻦ ﺿَـﺮﺑـﻪ ﻫــﺎﺭﻭ ﺧــﻮﺑﺘًـﺮﯾـﻦ ﺁﺩﻣــﺎ
ﻣﯿـﺨـﻮﺭَﻥ . . .
ﻭﺍﺳِـــﻪ ﺧــﻮﺑـﯿـﺎﺗــﻮﻥ ﺣًــﺪ ﺑﺬﺍﺭﯾـــﻦ
☜ ﺑﻪ ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ " ﻟﯿــــــــــــــﺎﻗﺘﺶ " ﺑﻬﺎ
ﺑﺪﻩ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ "
ﻣﺮﺍﻣـــــــــــﺖ.
رفیق من...
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله اسب است... تا میتازی با تو میتازند... زمین که خوردی آنهایی که جلوتر بودند هرگز برای تو به عقب باز نمیگردند و آنهایی که عقب بودند به داغ روزهایی که جلوشان میتاختی تو را لگدمال میکنند...
تورو خدا استارتر اگه پستمو دیدی جواب بده...یبوست بچت خوب شد؟دختر من هم کاملا مثل بچه شما از کوچکی داشت خیلی زجر میکشه دیگه ملین ها هم جواب نمیدن..شما نتیجه گرفتی؟خواهشا جوابمو بده دعات میکنم
تورو خدا استارتر اگه پستمو دیدی جواب بده...یبوست بچت خوب شد؟دختر من هم کاملا مثل بچه شما از کوچکی د ...
بچه ی منم ۲ سال و ۷ ماهشه۰ از بدو تولد یبوست داشت۰ بعد ۷ ماه عالی بود بدون هیچ دارویی دفع داشت۰ حتی هر روز بهش موزم میدادم۰ و عادی بود۰ بعد یهو شروع شد۰ الان یکسال و یک ماهه ک یبوسته۰ بدون دارو اصلا پی پی نمیکنه و دارو هم حتی جواب نمیده بعضی اوقات۰ روغن کرچک ب شکمش خلاف عقربه های ساعت ماساژ میدم میوه ی فراوون یکساله روغن زیتون فراوون ولی اصلا اثر نمیکنه