2777
2789
عنوان

اخلاقای شوهرم

109 بازدید | 10 پست

دوستان شوهرم خیلی عصبیم میکنه گاهی وقتا، مثلا اگه دوستاش یا فامیلاش یکاری زشتی کرده باشن اصلا ساکته و چیزی نميگه ولی اگه داداش بزرگم یا یکی از اعضای خانوادم یکاره خیلی جزیی بکنه تا چن دقیقه همش راجبش حرف میزنه، اگه بابام یا مامانم کاری ازش بخواد میپیچونه یا انقد باید بهش بگن تا انجام بده،در صورتیکه واسه دوستاش یا فامیلش اینجوری نیس، یا مثلا بدون دلیل به داداشم متلک میگه یا به فامیلام توهین ميکنه با اینکه همه باهاش خوبن، چیکار کنم خیلی حرصمو در میاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری؟؟  

تو هم ایراد بگیر از خانوادش.عیباش رو به چشمش بیار براش بشمر.هر وقت خواست شروع کنه بحث رو عوض کن.من همسرم تا میگفت مامانه من فلانه منم میگفتم همه اینطورن مامان تو هم اینطوره.اولا جبهه میگرفت ولی من کوتاه نیومدم.حتی دعوا هم کردیم.تو دعوا هم کم نیاوردم پای حرفم بودم الان دیگه اصلاح شده

تو هم ایراد بگیر از خانوادش.عیباش رو به چشمش بیار براش بشمر.هر وقت خواست شروع کنه بحث رو عوض کن.من ه ...

اگه اینکارو بکنم میگه تو ازشون دفاع میکنی و اینا... بد سرم تلافی میکنه

وظیفه ای نداره واس خانوادت کاری کنه  ولی میتونی بهش تذکر بدی واس دیگران هم انجام نده

مسلما وظیفه ای در حالت عادی نداره اما وقتی توقع دارن و بارها خانواده ادم کاری و برای همسر ادم انجام بدن و لی تا اونا کمکی چیزی بخوان همچین برخوردی بگیره خانم مسلمه که خیلی ناراحت میشه