2777
2789
عنوان

خبر داغ: کاربر مزاحم شبانه نی نی سایت دستگیر شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 34004 بازدید | 337 پست
فری جوووووووووووووووووون خوب عزیزم عین من تنبل باش تاپیک میزنی برنگرد پاک کن

فری خونت دیگه باید دسته گل باشه با این اوصاف کاربریت

یه مساله دیگه این خفاش شبو چطوری دستگیر کردید ؟ روندشو بگید ما خودمون یه پا کاراگاهیم البته یه دوستمون که کلا لال تشریف دارن بیشتر کاراگاهه دست پوارو رو از پشت که هیچی از جلو و پهلو بسته حاشا
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من هم به یه نفر شک دارم که با دوتا اسم کاربری خانم و آقا در سایت مشغول گردش هست

خودم سعی می کنم ته توی قضیه رو دربیارم اگه نتونستم بهتون میگم دستگیرش کنید
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی دوست من❤
سلام آقای زاهد

5شنبه هم پست گذاشتم ولی جوابی ندادید

اینم پست 5شنبه :
یه کاربری هم با اسم آقا حامد گل- امروز به من و یه سری از دوستان ایمیل داده
در مورد اسپرم اهدایی .قبلا هم تاپیک زده بود البته اون کاربریش یادم نیست چی بود .
برای ما که مجبوریم از این روش درمانی استفاده کنیم حرفاش زجرآوره .البته من به دوستانم تو تاپیک گفتم برین دریافت ایمیل رو محدودکنین به دوستانتون.
ولی بهتره در مورد این آقا هم یه پیگیری کنین
اینم ادرسش تو نت هست
http://ehdaesperm.wblug.com/
http://ehdaesperm.blogfa.com/

خودشو علیرضا صادقی معرفی کرده .متاسفانه من ایمیلش رو پاک کردم.فکر نمیکردم واقعا بشه پیگیری کرد و پیداش کرد.
ولی حالا واقعا میخوام که جلو پیشنهادهای بیشرمانه این آقا گرفته بشه .دیگه خدا به حد کافی زده تو سر ما نمیخواد بقیه نمک بپاشن به زخممون
سلاااااااااام

خسته نباشید از این همه پیگیری .....

آقای زاهد یه مشکل عمده دیگه اینه که چرا نمیشه پیغام های خصوصی رو خذف کرد ؟؟؟ گزینه حذف داره ، تیک انتخاب چند تائی دارن ولی نمیشه حذفشون کرد

منی که 540 تا پیغام خصوصی دارم .. نمیخوام پیغام ها دم دست باشه .... نیازی هم بهشون ندارم ... و خیلی لازم و حیاتیه که حذف بشن ....

باتشکرررررررررررررررررر .....

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سلام آقای زاهد

خسته نباشین

منم دقیقا همین مشکل آلیس در سرزمین عجایب رو دارم

کلی پیغام خصوصی رو دستم مونده که پاک نمیشه

چند بارم مطرح کردم مشکلمو اما هیچ جوابی نگرفتم متاسفانه !!

ممنون میشم رسیدگی کنید
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
2810