2777
2789
عنوان

خبر داغ: کاربر مزاحم شبانه نی نی سایت دستگیر شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 34004 بازدید | 337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دای پلویزززززززززز ای ولللللللللللللللللللل
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

سلام آقای زاهد زحمتکش و مهربان و فعال و خندان و اکتیو و محبوب و کاردان و....

ای باقلوا،ای همه چی دان،ای مدیر مدیران ،ای سایت دار معروف ،ای مزاحم دستگیر کن حرفه ای،ای مجازات کننده نوامیس مردم ،ای ....
چند تا لغب توپ دیگه هم دارم ،اما فعلا همه رو یکجا اهدا نمیکنم که خیلی لوس و بیمزه نشه و از اعتبار نیوفته
راستش ، مدتی پیش ازتون یه درخواست داشتم اما شما پاسخی ندادید،نه مثبت و نه منفی،
شاید هم اصن نخوندینش
پس دوباره مطرحش میکنم
تو بخش پروفایلمون یه گزینه هست به نام تمام تبادل نظرهایی که شرکت کردم،اونجا تمام تاپیکهایی که از خودمون نظر در کردیم موجوده و تاریخ آخرین پستمون رو هم گذاشته و تعداد پستی که تو اون تاپیک داریم و میتونیم بریم حذفش کنیم
حالا میشه این امکان رو قرار بدید که مثلا اگه تو تاپیک فلان بیست تا پست داریم، و کلا دیگه نمیخوایم بریم تو اون تاپیک(حالا به هر دلیلی)همشو یکجا پاک کنیم ؟آخه خیلی سخته که دونه دونه پاکشون کنیم
مرسی
منتظرماااااااااااااااا
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
سلام آقای زاهد

یه کاربری هم با اسم آقا حامد گل- امروز به من و یه سری از دوستان ایمیل داده
در مورد اسپرم اهدایی .قبلا هم تاپیک زده بود البته اون کاربریش یادم نیست چی بود .
برای ما که مجبوریم از این روش درمانی استفاده کنیم حرفاش زجرآوره .البته من به دوستانم تو تاپیک گفتم برین دریافت ایمیل رو محدودکنین به دوستانتون.
ولی بهتره در مورد این آقا هم یه پیگیری کنین
اینم ادرسش تو نت هست
http://ehdaesperm.wblug.com/
http://ehdaesperm.blogfa.com/

خودشو علیرضا صادقی معرفی کرده .متاسفانه من ایمیلش رو پاک کردم.فکر نمیکردم واقعا بشه پیگیری کرد و پیداش کرد.
ولی حالا واقعا میخوام که جلو پیشنهادهای بیشرمانه این آقا گرفته بشه .دیگه خدا به حد کافی زده تو سر ما نمیخواد بقیه نمک بپاشن به زخممون

تا باشه درس عبرتی برای دیگران .
خسته نباشید .
به خدا گفتم : " بیا جهان را قسمت کنیم ؛ آسمون واسه من ابراش مال تو ، دریا مال من موجاش مال تو ، ماه مال من خورشید مال تو ......" خدا خندید و گفت : " بندگی کن ، همه دنیا مال تو ....من هم مال تو ". (حسین پناهی)
عمو زاهد خیلی خوشحال شدم از این بابت معلومه که هنوز یه نفر هست که به فکر کاربرا باشه .
به خدا گفتم : " بیا جهان را قسمت کنیم ؛ آسمون واسه من ابراش مال تو ، دریا مال من موجاش مال تو ، ماه مال من خورشید مال تو ......" خدا خندید و گفت : " بندگی کن ، همه دنیا مال تو ....من هم مال تو ". (حسین پناهی)
2810