2777
2789
عنوان

خبر داغ: کاربر مزاحم شبانه نی نی سایت دستگیر شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 34004 بازدید | 337 پست
از همه دوستان که اظهار لطف فرمودند تشکر میکنم . . . خوشحالم که مدتهاست مزاحمت کمتر و شدت مزاحمت هم پایین آمده.
سیستم ثبت نام و عضویت سایت بازنویسی شده و در حال تست است ، از شنبه تغییر میکنه و امنیت بیشتری خواهیم داشت.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی آقای زاهد . اگه بدونیم همیشه کسی هست که مواظب کاربرای مشکوک باشه خیال همه راحتتره.

ولی اون تاپیک فال رو من هم دیده بودم و حرف نیکا رو تایید می کنم. یک نفر با کاربری خانم ( اسمش یادم نیس) تاپبک زده بود و می گفت فال می گیره و هر کی دوست داشته باشه می تونه پول بریزه به حسابشون. یه فتوا هم از آقای خامنه ایی گذاشته بود که یه جورایی می خواست به اعضا القا کنه کارش درست و شرعیه... ما هم براش گزارش زدیم و تاپیک ترکید.
اگه بشه با این تاپیکهای خرافی مثل فالگیری برخورد جدی بشه خیلی خیلی ممنون می شیم. مرسی
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
یاشیاسان عمی جان
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]

عمووووو مچکریم

ایوللللل عمووووو

خوب کردی عموووو

شوهر نازی داشتم..................
خوب نگهش نداشتم....................
شغال اومد بردتش...............
یه جا نشست خوردتش......

حالا همه با هم.................

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

یه جا نشست خوردتش......

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

رویا
یه جا نشست خوردتش......

یه جا نشست خوردتش......

یه جا نشست خوردتش......

2810