2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست
لطفا تیکر هارو بر گر دونییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید

قرار بود امضاها و تبلیغات حذف شه نه تیکرهااااا
هر انسانی عطری خاص دارد !

گاهی ...

برخی ؛ عجیب بوی خدا می دهند ...

مثل " مادر "
Lilypie Maternity tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عمو پرویز لطفا یه کاری کنین دلمون شاد شه تیکرامونو برگردونید یه نی نی سایته و یه تیکر...
خدایا بخاطر همه چیزممنونم.یه شوهرمهربون ویه دخترخوش زبون.خودت حافظشون باش.الهی امین
خانوما توجه نکردین؟!
حاج اقا زاهد فرمودند خودمون تیکر میسازیم
برنامه میزاریم
فرمودند تا یکشنبه دندون سر جیگر بزارین
حالا باید ببینیم چی اختراع میکنن
فرمودند اندازه تیکری که مااز سایتای دیگه میگرفتیم برای محل امضا بزرگ بوده باعث میشد که همش دیده نشه
حالا نمیدونم قرار محل امضا بزرگ بشه یا تیکر کوچیک در هر شکل اقا پرویز هم الان خودشون دارن فکر میکنن
کار اخرو اول میکردی بی زحمت این همه ادم اعتراض ننکنن
والااااااااااا

_________________________________________________________________________________

اقای زاهد حرف بعدی...
شما به این شکلکهای پایین توجه کردین از هر کودوم چند تا تو این قسمت هست بعد وقتی
سرعت پایین هیچ کودوم لود نمیشه بعضی ها تکراری حذفشون کنید مثلا این یا

وقتی پنجره شکلک ها رو باز میکنیم باید رو صفحه کلید کنیم تا برامون باز بمونه بعد ممکنه اشتباهی رو یه شکلک کلید کنیم که نمیخوایم ازش استفاده کنیم خلاصه یه شکلک کلی دردسر داره تا انتخاب بشه....
از وقتی که دفعه اول رنگ مدیر تاپیک رو عوض کردین اینم اینجوری شد من قبلا از شکلک خیلی استفاده میکردم اما الان....
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
بچه ها دیگر نگران تیکر بارداریتون نباشید عموزاهد فرمودند خودمون تیکر میسازیم
برنامه میزاریم
فرمودند تا یکشنبه دندون سر جیگر بزارین پس تا یکشنبه منتظر باشین
به افتخاره عمو زاهد
محمد هستم فوق لیسانس شیمی
عمو من هر روز میام سر میزنم
خسته نباشید
غنچه ی زندگی من در سیزدهمین روز سبز بهار شکفته شد...... خاله ها پسر شیرازی رأی و لایک نداره؟http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2013122907303417914....................... دوستان از وبلاگ لباسهای راحتی تا سن دوسال و بادی های کارترز دیدن فرمایید: http://arzanpoosh.blogfa.com/
2810