2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حذف امضاها معنی نداشت!!!
یه گزینه بود هر کس دوست نداشت امضاها رو ببینه اون رو تیک می زد دیگه نمی دید.
به نظر من خیلی کار اشتباهی است که امضاها رو برداشتید.
از طریق تیکرها بچه ها متوجه اطلاعات لازم می شدند و هی هر باز سوال نمی کردند که مثلا هفته چندمی
دختر گل من آخر اردیبهشت به دنیا اومد و من عاشقشم ♥
منم تیکرمو میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
تیکر
تیکر
تیکر
تیکر
تیکره
اینا بچه ها هستن که اعتراض دارن
من به نمایندگی از اونا گفتمممممممممممممممممممممممممممممم
حکایت من، حکایت کسی است که عاشق دریا بود ، اما قایق نداشت ؛ دلباخته سفر بود ، اما همسفر نداشت . حکایت کسی است که زجرکشید ،اما ضجه نزد ،زخم داشت و ننالید،گریه کرد، اما اشک نریخت . حکایت من حکایت کسی است که پر از فریاد بود ، اما سکوت کرد تا همه صداها را بشنود
من می گم امضا ها حذف بشه ولی چند وقت بودن رو تو سایت فانکشن بذارید نمایش بده در حد یه عدد جلو اسم
ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
لطفا دوباره به رای بگذارید و تیکر رو هم جز گزینه ها بیارید می بینید که اکثریت با بودن تیکر موافقن من خودم به محدود شدن امضا رای دادم اما اصلا منظورم تیکر نبود و همون موقع فکر کردم نکنه تیکرها رو هم حذف کنن
درخواست ما رای گیری دوباره لطفا موافقان لایک کنند تا آقای زاهد ببینند
منم تیکرم میخواممممممممممممم

لطفا برگردونیدش

سایت قبل از اینا هم سرعتش کم بود

خب تاپیک ها و کلوپ های اضافه پاک بشه
تبلیغات حذف بشه
چرا تیکرها رو حذف میکننننننننننننننننننید
آقای زاهد به نظر من برای کاهش حجم سایت ،کلوپ ها رو حذف کنید چون بیشتر یه فضای خصوصی برای احوال پرسی روزانه شده ،هر کسی سئوالی داشته باشه درقسمت تبادل نظر میتونه مطرح کنه و به جوابش برسه
چون الان با اینکه راجع به اکثر موضوعات کلوپ هست ولی باز هر کسی سئوالی داشته باشه میاد تو قسمت تبادل نظر مطرح می کنه
به نظرم نی نی سایت چون برای مادر و نوزاد هست ،تیکر بارداری باشه ،جذابیت بیشتری برای مادران باردار داره
این نظر من بود ولی باز شما خودتون بهتر صلاح سایت و می دونید

فَاللَّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
آقای زاهد

نمیخواید جوابگو باشید؟

تیکر رو برداشتید

رنگ صاحب تاپیک رو برداشتید

فردا بیاید امکان تبادل نظر رو هم بردارید و کل صفحه رو به تبلیغات چشم آزار اختصاص بدید تا خیالتون راحت شه!
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
2810