2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست
به نظر من متن هرچی میخواد باشه............متن با سایز معمولی......دیگه نرن فونتشو عوض کنن یا سایزشو عوض کنن...نهایتا فقط تغییر رنگ

اما عکس و تصویر به کلی حذف بشه

چون خیلی دیر بالا میان

اگر هم اون گزینه رو بزنیم که امضای دیگران رو نبینیم همه امضاهای خوب هم محو میشن......

من مشکلم با عکسا هست.....عکس امضاها.....
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
سلام منم باامضاموافقم حال وهواروعوض میکنه حتی بعضیاش آدموتغییرمیده وخودش یه نصیحته،اما عکس وتصویر صفحه روشلوغ میکنه وچشم اذیت میشه.
شخصیت منو بابرخوردم اشتباه نگیر،شخصیتم چیزیه که من هستم،امابرخوردمن بستگی داره،به اینکه(تو)کی هستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صبح بخیر...

من که تو بخش امضا مشکل دارم و نمیتونم برا خودم هیچ امضایی را تعریف کنم...یعنی فعال نیست...آخرین سوال و جوابی که از این بابت داشتم را پایین میذارم...هنوز مشکل امضام حل نشده... راهی نداره یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ونوسی
1392/6/18 12:59 ب.ظ

سلام ....ولی یه مشکل تو بخش امضام دارم و اینه که آیکون امضا فعال نمیشه برام نه با اکسپلورر نه با موزیلا؟!

این مورد را چند بار مطرح کردم برا مدیر سایت هم پیام فرستادم ولی تا بحال جوابی نگرفتم ..مشکلم هم حل نشده....

نی نی یار 1
1392/6/18 1:56 ب.ظ

مامان ونوسی جان
بخش امضا آزمایشی بهتر نذارید که اگه برداشته شد بی خودی نپره
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
امضاها باشند اما محدودیت داشته باشند و امضاها هم مثل نام کاربری و چیزهای دیگه توسط شما تائید شوند تا امضاهای بی محتوا و ازار دهنده حذف شوند...مرسی از تلاشهاتون
عاقبت یک شب از این شبهای نور......کودک من پا به این دنیا نهاد
آن زمان بر من خدای مهربان.....نام شور انگیز مادر نهاد
اخه ما اکثرا وقتی نوشته های هم دیگه را میخونیم توجه چندانی به امضاع نداریم.خلوت که خیلی بهتره و حق همه هم محفوظ میمونه.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      

من موافقم ک برداشته نشه ولی محدودیت براش بذارین،
کاربرایی ک امضاشون تبلیغاته ی سایته دیگس اعصاب و روان منو بهم میریزه چون باگوشی میام تا دستم میخوره اون صفحه باز میشه و یا

کاربرایی ک امضاشونو با فونت بزرگ/خیلی بزرگ و بولد کرده مینویسن!

ب نظرم اگ این موضوعاتو درنظر بگیرید خیلییی خوب میشه
مرسی
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
امضار رو بر ندااااااااااااااااااااااااااارین

خواااااااااااااااااااااهش حیف این امضا ها نیست

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین....خدایا بابت همه چیز ازت ممنونم