تعدادی از کاربران در مورد مزاحمت تصویری امضای کاربران در تاپیک های تبادل نظر و کلوب ها گلابه داشتند و مت هم از روند استفاده آن راضی نیستیم.
لذا نطر سنجی طراحی شده است که با نظر اکثریت کاربران فعال در نظر سنجی عمل خواهد شد. پس اگر واقعا براتون مهم است که امضا باشد یا نباشد، لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا حذف نشه آخه چرا؟ من تیکرارو دوس دارم خیلی یا بعضی ها مثه آتشک اسمایلی میزارن و کنارش متن خداییش خیلی قشنگه آخه من میترسم شما جوری متنو محدود کنید که نتونیم یه جمله باب دلمون بزاریم
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM مرسی
به نظر من برای بالابردن سرعت لود شدن صفحه از قرار دادن تبلیغات بین پست ها جلوگیری کنین مثل این تبلیغ فتو کودک توی همین صفحه بین پست های مامی لیلی و نسترن. گاهی وقت ها تبلیغات اضافه بار اطلاعاتی می آرن تو صفحه و باعث می شن دریافت پیام با پارازیت روبرو بشه. بخصوص تو صفحه اول این مسئله خیلی مشهوده امضاها هم واااااااااااقعا بعضی هاشون جالب و آموزنده هستن. هم یه شناخت جزئی از کاربران میده من خیلی با وجود امضاها موافقم