2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست
سلام

لطفا برای آگهی کنار تایپیک و کلوپ ها نظرسنجی بذارید..ممنون.

من با این صد درصد موافقم، آگهی هایی که چشمو اذیت می کنه حذف نمی شن ،اون وقت 4 تا امضای کاربرا که بعضیاشون ممکنه عکس داشته باشن ازار دهنده هستن!! کلا بعضی از کاربرا ایرادای بنی اسرائیلی می گیرن از سایت آقای زاهد ،این طور که داره پیش می ره نی نی سایت هر روز از قبل کسل کننده تر می شه .یه نکته ی دیگه این که بهتره متن امضارو محدود به یک سطر نکنید،چون خیلی موارد ممکنه کاربرا بخوان جمله هایی که به طور مثال از شخصیت های معروف هستن رو تو امضاشون بذارن و از یک سطر بیشتر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرادات هر چی باشه ما موظفیم گوش بدهیم و بسنجیم. منتها آگهی محل در آمد سایت هست و شما اگر روزنامه همشهری را با مثلا شرق مقایسه کنید کل روزنامه شرق به اندازه دو صفحه همشهری اگهی نداره. شرق یک روزنامه سیاسی هست و منافعش در رقابت سیاسی و کسب اعتبار سیاسی هست و روزنامه همشهری یک رسانه اقتصادی است.

نی نی سایت هم همینطور. منتها ساختار ما قدیمی هست و باید همه موارد سایت مورد بازنگری قرار گیرد که الان در حال اجرای آن هستیم . . .

مطمئن باشید در آینده بخشهائی اضافه خواهد شد که وقت بیشتری از کاربرها خواهیم گرفت :-)
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
امضای کاربرا تاحالا چه توهینی بوده که بخواد گزارش بخوره؟ با گزارش زدن کاملا مخالفم....ولی با تعریف تعداد حروف موافقم و اینکه گذاشتن عکس و ... محدود بشه... تیکر های تولد و بارداری بنظرم لازم به حذف نیستن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
گزارش امضا نداریم ولی اگر کسی امضاش غیر اخلاقی یا توهین آمیز باشد بهش تذکر می دهیم که اصلاح کند . . اکثریت نظرشا نبه محدود شدن به متن هست البته تا الان! تا شنبه ساعت 123 ظهر این نظر سنجی ادامه داره
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
من که امضامو خیلی دوست دارم حداقل هروقت میام نینی سایت به امضام نگاه میکنم یاد مامانم میفتم و اشک تو چشام جمع میشه
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
اینم اضافه کنم که خوندن هزارباره بعضى امضاها حس خیلى خوبى به آدم میده

مثلا شخصا امضاى خانم پارمیدا رو هربار پستى ازش میبینم میخونم :)

قطعا این پیام ها میتونه روى فرهنگ مردم هم اثرگذار باشه
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
منم با محدودیتش موافقم!
این تصاویر گنده رو دوست ندارم.....
حالا نزنین کلا حذفش کنید!

راستی برادر زاهد
ی پیشنهاد دیگه....قبلش عذرخواهی میکنم اگر جای پیشنهادم اینجا نیست

بهتر نیست یک کاری کنید تا همه لایکای طرف کنار اسم کاربریش باشه؟نه اینکه هر پست لایکای خودشو داشته باشه!.....

راستی شاپرک کوچولو عکس دخترتون خیلی زیباست...خدا حفظش کنه....
ثبت احوال برای اسم لیانارز ایراد نگرفت؟

ممنون
اقای زاهد فقط تو امضا ها 1کاری کنید نشه عکس بذارن فقط متن باشه اونم متنهای دو -سه خطی و اینا نه بیشتر
مرد بودن به کــــلـــفــت بودن بـــازو و ســـیـــنــــه نیست ،
به محکم بودن دکمه شلوارته که واسه هر هرزه ای وا نشه!

"********مریم هستم 30 سالمه

2810