2777
2789

هست ولی دائمی نیست

مثلا اگه جایی میخوای بری شب قرص ویتامینEرو بترکون توش یه ماده روغنی هست بزن به لب ت صبح بیدار شی انگار ژل زدی

یا روغن کرچک و مخصوصا روغن خراطین به مدت ۲ هفته بزنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرشوهر من زد به چنان ناز وادایی اومد تو همه اینجوری شدیم😶 شبیه اردک شده بود رفت تخلیه کرد

تا یک هفته یا ده روز ورمه اون حالت اردکی داره بعد فسش می خ.ابه منم تازگی زدم سه روز اول که غز اردکم بدتر بود الان ببینی یک دهم اون موقعه شده 

2803
تا یک هفته یا ده روز ورمه اون حالت اردکی داره بعد فسش می خ.ابه منم تازگی زدم سه روز اول که غز اردکم ...

راضی الان؟ میخوام برم بزنم میترسم مثل اون شم🤣🤣🤣🤣🤣

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
2804
یواش یواش من اول لیزر رفتم بعد بینیمو عمل کردم بعد کامپوزیت کردم حالا یواش یواش دارم رواین کارمیکنم ...

منم دارم میرم لیزر .بینیمو نمیزاره عمل کنم شوهره.به جاش من کراتین میکنم ایشالله گزیته ی آخرم عملمه اگه تا اون موقع پیر نشدم🤦‍♀️🤦‍♀️

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
2805
تا یک هفته یا ده روز ورمه اون حالت اردکی داره بعد فسش می خ.ابه منم تازگی زدم سه روز اول که غز اردکم ...

عزیزم هزیتش سی سی چند شد؟؟؟

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
راضی الان؟ میخوام برم بزنم میترسم مثل اون شم🤣🤣🤣🤣🤣

حودم که کاملا راضی ام تازه نیم سی سی دیگه ام باید بزنم که فعلا پولش نیست اواش اردکی می شی دیگه گفتم که بعد به مرور ورم می خوابه 

2801