2777
2789
عنوان

خاطرات بامزه کوچولوهای بهار 90

6303 بازدید | 41 پست
مامانای بهاری دوستای همراه بیاین اینجا با ثبت خاطرات بامزه نی نی هامون که اتفاق میفته هم اونا رو واسه خودمون نگه داریم هم باعث شاد شدن و لذت بردن همدیگه بشیم. اگه تونستین عکس هم از اون شیرینکاری و خاطره بگیرین و آپلود کنین که خیلی بامزه تر هم میشه! نظرتون چیه؟!
سلام رها هم خرداد بدنیا امد....بهترین خاطره ام هم مربوط به وقتی هست که دست دستی کرد ساعت 4 صبح اولین بار چشاشو باز کرد و شروع به دست دستی کردن کرد.
ناراحت شدن از یک حقیقت هزار بار بهتر از تسکین یافتن با یک دروغ است....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اردیبهشت بدنیا اومده
امروز صبح خواب بودم مثلا اومدم توی سالن خوابیدم که از تخت نافتد یک دفعه دیدم صداش می اد بلند شدم دیدم نیست صداش از توی حمام می اومد دویدم دیدم لگن رو انداخته می کوبونه روش و دیگه بقدری ترسیده بودم وقت نکردم عکس بگیرم
هانا 12 اردیبهشت
الان 7 ماه و 24 روزشه
..........................
چند هفته پیش مامان بزرگش بهش گفت لباس محرمتو نگه دار برای داداشت ...هانا هم برای اولین بار شروع کرد به دس دسی کردن و ذوق کردن
فک کنم دلش داداش می خواد
گل پسر منم 8 و 12 روزشه جدیدا با کمک میتونه بشینه و هنوز هم دندون در نیاورده

تو 5 ماهگیش که غلط نمیزد نگرانش بودم ولی حالا سعی میکنم واسه این چیزا خودمو ناراحت نکنم

حالاشم تو غلط زدن پسمل من تنبله
سلام بچه ها.هاله تاپیکت خیلی خوبه.ممنون.ستایش منم 6 ماه و 4 روزشه.میشینه وسینه خیز میره.امروز صبح از خواب بیدار شده من نفهمیدم.یه دفه دیدم تلپ یه چیزی افتاد رو زمین.الهی بمیرم مظلوم مامان از رو تخت افتاد پایین.دلم کباب شد.
مادرم..پدرم ..همسرم..عشق و وجود شما را با هدیه ای که خداوند به من داد بیشتر درک کردم..فرشته ی پاکم ستایش!
میشه فقط خاطره تعریف کننید....!!!

قربون همه ی نی نی ها

مبین 20 اردیبهشت
من هروقت تو خونه از جلوی چشم مبین دور بشم مبین زود میاد جلوی اشپزخونه و میگه ام ما
میدونه یه زن خونه دار جاش تو اشپزخونه است...هههههههههه
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
آرتین جوجو 7ماه و 20 روز
2 روزی هست که به هر چی نگاه میکنه بعد سرش رو کج میکنه ببینه کجکی چه شکلی میشه قربونش برم رفتارش خنده داره
به محضی که هر آهنگی رو هم به گوشش بخوره شروع میکنه به تکون تکون خوردن و رقصیدن
جای 2 تا شصت چاش هم اگه گفتید کجاست ؟ ههههههههه
تووی دهنش مک میزنه
ممنون از همراهی دوستای خوبم
لطفا فقط خاطره تعریف کنین خاطره های بانمک و خنده داری که نی نی ها براتون خلق کردن
دریای من 6 ماه و 13 روزشه تازه چند روزه دس دسی یاد گرفته اما امروز و دیروز هرچی بهش می گفتم دست نمیزد تا عصر که یهو دو تا پاشو با دستاش گرفت و به حالت دس دسی میزد به هم!
حالا که میگم دس دسی با پاش اینکارو میکنه! بچه م فرق دست و پاشو نمیدونه!!!
بردیای منم 26 اردیبهشت به دنیا اومده
یکی ار کارهای بامزش اینه که عاشق تبلیغای تلویزیونه وقتی داره نگاه میکنه اگه جلوش وایسی سرش و تا اونجا که میتونه کج میکنه به سمت تلویزیون یا دستو پا میزنه یعنی برو اونور
عاشق این بامزه بازیهاشم
2810