2777
2789
عنوان

هزینه بازسازی خانه

9411 بازدید | 33 پست

سلام، دوستانی که بازسازی انجام دادن میتونن راهنمایی کنن، که برای بازسازی آپارتمان 51 متری چقدر هزینه باید کرد؟

درب ورودی و آیفون تصویری و رنگ کردن خونه نیازی نیست انجام بشه

ولی کف باید سرامیک بشه، کابینت ها باید عوض بشه ( آشپزخانه کوچیک)، و کاشی بین کابینت ها هم باید عوض شن، به علاوه درب حمام و دستشویی، و بازسازی اساسی حمام و دستشویی، و کناف کردن سقف پذیرایی که حدود بیست متره

میخواستم بدونم چقدر هزینه باید کنار گذاشت،با سی تومن قابل بازسازی هست؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
بیشتر ببینید

ما دوسال قبل بازسازی کامل کردیم بستگی به متریالی که استفاده میکنی داره به نظرم با یه مشاور در این زمینه صحبت کن کامل راهنماییت میکنن من خودم بازسازیمو رونیا انجام داد خیلی عالی بود سرچ کنید سایتش رو میاره اینستا هم داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیییییلی زیاد 

اینقدررررر زیار که اصن فکرشم نمیکنی 

کابینت الان متری پنج

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
ما دوسال قبل بازسازی کامل کردیم یه اتاق هم اضافه کردیم صد تومن شد 

برای خونه چند متری اینقدر هزینه کردید؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
بیشتر ببینید
کابینت اشپزخونه سنگ بین کابینت 30تومن  سرویس بهداشتی 15تومن  بقیشو نمیدونم

ممنون عزیزم

بیشتر ببینید
کابینت اشپزخونه سنگ بین کابینت 30تومن  سرویس بهداشتی 15تومن  بقیشو نمیدونم

حمام هم جدا 15 تومن؟

بیشتر ببینید

اشپز خونه  تو شیک ب نظر رسیدن خونه خیلی مهمه اگه پولت کمه اول برو سراغ اشپزخونه   بعد اگه از پولت موند ب فکر  دستشویی باش 

حمام رو تو مرحله اخر بش فکر کن 

کناف هم چندان چیز مهمی نیس