2777
2789
من اولش ک بهش گفتم باردارم نیت کرد اسمشو ب نام امام علی بزاره علی و تمام علائمم پسرونه بود قبلشم رژی ...

خوب طاقت اوردی تا 32هفته من اینجور باشه دیوونه میشم

اتفاقا شوهر منم نیت کرده بود اسمشو بزاره امیر عباس دقیقا مثل شما تمام علائمم پسر بود هرکی میدید میگف ...

من خودمو با این ذهنیت ک از پیش برا چیزی غصه نخورم دارم پیش میبرم. من حتی همسرم دیگه باهام دکتر هم نمیاد رفتاراش مث قبل نیس ولی خب هنوز بچه ای ب دنیا نیومده ک من این همه غصشو بخورم هر وقت بدنیا اومد من باید غصه بخورم اگه همسرم یا خودم دوسش نداشتیم. شما هم صبر کنین بدنیا بیاد پیش پیش غصه نخورین تو کار خدا ب زور نمیتونیم دخالت کنیم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب طاقت اوردی تا 32هفته من اینجور باشه دیوونه میشم

اخه دیگه ذهنیت همسرم نیس ک اذیتم میکنه الان تنها چیزی ک اذیتم میکنه فقط گفتن دور بریاس ک میگن تو ک عین کسایی هستی ک پسر دارن چرا سونوت دختره... انشاالله فقط سلامت بدنیا بیاد فقط همینو میخام از خدا خودم زیاد مهم نیستم فکرم روحیم دلم مهم نیس فقط بچم مهمه

اخه دیگه ذهنیت همسرم نیس ک اذیتم میکنه الان تنها چیزی ک اذیتم میکنه فقط گفتن دور بریاس ک میگن تو ک ع ...

خب اخه اینجوری وقتی ادم دلش خوش نباشه بچه بی گناهم عذاب میکشه اذیت میشه

خوشبحالت چقد ارومی ...حرفات ارومم کرد 

قربونت برم منم خیلی سختی کشیدم خیلی ناراحت شدم انگار مادر شدن ادمو اروم تر میکنه... اگه الان اون ادم دوران مجردیام بودم نعوذ بالله کفر میگفتم... اما الان مسئولیت ی نوزاد گردنمه و دارم فقط خودمو برا خوب تربیت کردنش اماده میکنم

خوشبحالت چقد ارومی ...حرفات ارومم کرد 

اوووه هیشکی به اندازه شوهر من از دختر بدش نمیومد پارسال یه تایپیکی در این مورد زدم که چقدر شوهرم ناراحت بود سه روز اصلا با من حرف نزد انگار از من بدش میومد کم کم بهتر شد تا بچه که به دنیا اومد باور میکنی همون لحظه که به دنیا اومد تو چشاش برق میزد از خوشحالی ولی من باورش نمیکردم اینقدر دوستش داشت کم کم که الانا بهش میگه دردت تو قلبم چراغ خونم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
قربونت برم منم خیلی سختی کشیدم خیلی ناراحت شدم انگار مادر شدن ادمو اروم تر میکنه... اگه الان اون ادم ...

دلم شکست از حرفاش ..یلحظه گفتم خدایا کاش اصلن این بچه نبود دور از جونش 

میدونم خدا حتما جواب این کفرمو میده😔

خب اخه اینجوری وقتی ادم دلش خوش نباشه بچه بی گناهم عذاب میکشه اذیت میشه

ی مثل هس ک میگه دلتو ب ادمایی ک وقتی میمیری سر رنگ نوشابه ناهارت ک زرد باشه یا سیاه دعوا میگیرن خوش نکن. منم الان هیشکی جز تو دلیم برام مهم نیس خدا ی برکت بهم داده فقط میخام ازش استفاده ببرم دیگه هیشکی بزام اهمیت نداره. حتی احساس همسرم بهش ب من ربط نداره من مسئول احساسات خودمم فقط ن دیگران

اوووه هیشکی به اندازه شوهر من از دختر بدش نمیومد پارسال یه تایپیکی در این مورد زدم که چقدر شوهرم نار ...

اخه اول میگی برام مهم نیس بعد میگه پسر اینش اذیت میکنه

به همم گفته دوس دارم پسر باشه 

ی مثل هس ک میگه دلتو ب ادمایی ک وقتی میمیری سر رنگ نوشابه ناهارت ک زرد باشه یا سیاه دعوا میگیرن خوش ...

ایشالا خدا بچتو تو دل باباییش جا کنه

مال منم همینطور😭

اخه اول میگی برام مهم نیس بعد میگه پسر اینش اذیت میکنه به همم گفته دوس دارم پسر باشه 

شوهرمم به همه گفته بود و همه هم میدونستن حتی الانا وقتی با مادرش یا بقیه درمورد دخترمون حرف میزنه بهش میگن تو همون بودی که دختر نمیخواستی اینم میگه نمیدونستم اینقدر  دوستداشتنیه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلم شکست از حرفاش ..یلحظه گفتم خدایا کاش اصلن این بچه نبود دور از جونش  میدونم خدا حتما جواب ا ...

عزیزدلم حرف شما از ته دل ک نبوده از سر عصبانیت بوده کم کم کنار میاین نگران نباشین صبر کنین بدنیا بیاد

شوهرمم به همه گفته بود و همه هم میدونستن حتی الانا وقتی با مادرش یا بقیه درمورد دخترمون حرف میزنه به ...

کاش منم زودتر کنار بیاد چون اصلن ادم صبوری نیستم خدا