2777
2789
عنوان

یه رمان صحنه دار عاشقونه

63668 بازدید | 36 پست

لطفا خوب باشه ، نه از اینا که ۱۳_۱۴ساله ها نوشتن همش دم به دقیقه لب میدن و رو هم خیمه میزنن و فوری ازدواج میکنن، صحنه دار منظورم خییییییییلی عاشقونه باشه معرفی کنین

دخترم تنها دلیل امیدواریمه، قربونت برم شیرین زبونم👩‍🦱

منم لایک کن میام میبینم الان کار دارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂

یاد دوران بلوغم افتادم که همش درحال رمان خوندن بودم

رمانای ابکی عاشقانه😂😕😶🤦‍♀️

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
والا بخدا

خیلی قشنگ گفتی

اره واقعا همینه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تا هفته دیگه من مثل دیوونه ها در حال خنده مشاهده میشم😂😂😂

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉