2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 60 پست
روزی چند ساعت و چطوری میشه درس خوند؟؟ میشه ریاضی اصلا نزد؟فیزیک هم فقط دوازدهم و زبان فقط لغت؟؟؟؟

نههههه وقت دارین برای جبرانش از دستش ندین حیفه ساعت مطالعه هم به خودتون بستگی داره باید آروم آروم افزایش بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کنکور تجربی باید کتابای چاپ چ سالیو خوند؟؟و برای زیست باید اصطلاحاته فارسیو خوند یا انگلیسی؟؟

برای زیست هررر کلمه ای که تو کتاب هست باید یادبگیرین چه فارسی چه انگلیسی برای کتاب هم سال ۹۹یا ۹۸باشه بهتره چون بعصی کتابا مثل زیست یه اصلاحاتی داشته نسبت به سال ۹۷ 

برای زیست هررر کلمه ای که تو کتاب هست باید یادبگیرین چه فارسی چه انگلیسی برای کتاب هم سال ۹۹یا ۹۸باش ...

یعنی ساله ۹۹و بخونم خوبه؟؟خیلی تغیر کرده نسبت به۹۸توی منابع زدم نت زده بود۹۸و باید خوند میشه جوابمو بدین خ سردرگمم اخه خیلییی تغیر داشته زیست از۹۸نسبت به۹۹

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

من با خانوم دکتر عزیزی که عضو تیم دکتر سبطی هستن مشاوره داشتم و خیلی پیگیری خوبی دارن ، برنامه هاییم که میدن کاملا متناسب با زندگی خودم بودم و خیلی منظم بود ، راهکار های خیلی خوبی هم میدادن

کلا تیم دکتر سبطی کار قوی ای ارائه میدن