2777
2789
عنوان

نتیجه لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 7888 بازدید | 37 پست

لابیاپلاستی یکی از بهترین عمل های زیبایی زنانه به نظر من چون علاوه بر ظاهر توی کارایی هم تاثیر داره من که واقعا داشتم عذاب می کشیدم، از وقتی عمل کردم راحت شدم، البته دکترشم مهمه من پیش شهناز شایانفر انجام دادم و خیلی نتیجش خوب بود برای من

عزیزم اگر میخوای لابیاپلاستی انجام بدی با خانم دکتر غزاله موسوی زاده انجام بده، اصلا دردی احساس ...

تبلیغ ممنوعه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از توضیحات کاملت..من انجام دادم لابیاپلاستی رو. واقعا راضیم من به جز زیبایی مشکل درمانی هم داشتم خیلی اذیت میشدم. اما الان راحتم یکم دوران نقاهتش برام سخت بود دروغ چرا ولی الان که تموم شده همش به دکترم شروین افصحی دعا میکنم الان خودم بیشتر دوست دارم.

برای من خانم دکتر سمیه معین درباری انجام دادند،لبیا های بزرگ و نامتقارن داشتم،یک ساعت عملم طول کشید ،بیحس خیلی خوبی دادند حتی تزریق ماده بیحسی رو چون پماد برام گذاشتند نفهمیدم.دستیارشون یک تکنسین بیهوشی ده سال سابقه کاره،بخیهامو با نخ قابل جذب خیلی ظریف که بلفارو انجام میدن بخیه پلاستیک زدند،خودم توی خونه باآینه نگاه کردم اصلا بخیه ندیدم.بعد از یک ماه هم بافتم اینقدر خوب ترمیم شد که اصلا معلوم نبود جراحی شده.توی انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید.خانم دکتر مطبشون خیلی تمیزه و کل وسایل عملو با اتوکلاو استریل می کنند.