2777
2789
من استفاده کردم واسم عالی بود البته بیشتر به در عفونت قارچی میخوره. تازه من یبوست هم داشتم رفع کرد. ...

با دارو خوب نشدم اینو شنیدم خیلیا راضین من مجردم هستم تو استفاده پماد وایناهم محدودم 

خواستم ببینم عوارضی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز جان این دارو پیشگیری و مکمل هست پرو بیوتیک هست  عوارض اصلا نداره اگه عفونت داری باید آنتی بیوتیک استفاده کنی این دارو هم کمک می کنه دیگه مبتلا نشی میتونی هم به جای لاکتوفم ماست زیاد بخوری خصوصا ماست پروبیوتیک من چند سال عفونت مزمن داشتم خیلی تا ثیر خوبی داشت 

با دارو خوب نشدم اینو شنیدم خیلیا راضین من مجردم هستم تو استفاده پماد وایناهم محدودم  خواستم ب ...

لاکتوفم یه قرص پروبیوتیک هست به نظرت پروبیوتیک عوارض داره؟ شما ماست یا پنیر پروبیوتیک میخوری مگه عوارض داره که این داشته باشه؟! نه عزیزم باکتری های مفید رو تو بدن زیاد میکنه و تعادل باکتری ها درست میشه هیچ عوارضی نداره تازه مشکلات گوارشی رو هم حل میکنه. مثل ماست لاکتیویا

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
استارتر با توجه به نظر دوستان فکر کنم باید منشا بیماریتون پیدا بشه احتمالا این قرص برای من و امثال ...

من خیلی چیزارو تغییر دادم  غذاهای شیرینو کم کردم لباس زیر فقط نخی و توخونه نمیپوشم برای خشک کردن دستمال نخی استفاده میکنم نوار بهداشتیمو تغییر دادم اما همچنان ....

به جان خودم اگه عوارضشو میدیدی مثل بادکنک نفخ میکردم وقتی میخوردم

من همیشه خدا نفخ دارم البته الان استفاده نمیکنم ولی عفونت باکتری شدید داشتم خداوکیلی یه دوره استفاده کردم رفع شد تو بارداری هم خوردم اصلا عفونت نیومد سراغم نفعش بعضی وقت ها بیشتر از ضررش هست 

عفونتتون کامل رفع شد؟مزمن بود؟

دکتر به من کلوتریمازول دو درصد داد در کنارش لاکتوفم . کلوتریمازول که تموم شد اما لاکتوفم رو دو سه ماه استفاده کردم و قارچ کامل ریشه کن شد دیگه هم برنگشت.الانم بعضی وقتها تا یه ذره احساس خارش میکنن میرک میخرم یه دوره یه ماهه میخورم رفع میشه تا چند ماه. تو بارداری هم خوردم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
این قرصو با آنتی بیوتیک استفاده کردین؟ اخه آنتی بیوتیک اصلا روم اثر نداره  گفتم این قرص رو بگ ...

ن من بدون انتی بیوتیک خوردم عزیزم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
استارتر باورت نمیشه چند سال تمام لب به قند نزده بودم ولی بازم خوب نمیشدم اصلا شیرینی جات نمیخوردم فق ...

ای جان

خیلی سخته 

آخه آدم بعضیارو میبینه حتی خودشونو خشکم نمیکنن اما نمیدونن عفونت چیه