2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
بچه ها دندون ١٩ هم نیش زدو دندون بیست از زیر لثه سفیدیش معلومه مثل سنگ قلمبه زیر لثه
گناه دارن این فسقلا تا دندوناشون در بیاد چقدر سختشون میشه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام یه عالم تایپیده بودم به خاطر به روز رسانی سایت پرید.

سحرجون مبارک باشه این نی نی کوچولو رو نمی خوای معرفیش کنی.

شمیم جون ریحانه کاملا خوب شد؟

نارجون و آرزو جون مبارک باشه ان شالله برای دامادیشون موهاشونو کوتاه کنید مادرشوهرهای آینده.

جونم براتون بگه اندر احوالات سارا که چندروز پیش یهو قرمزی های بدنش بدترکه چه عرض کنم افتضاح شد بعد از کندوکاو بسیار فهمیدم به این بامیه ها حساسه از وقتی ماه رمضون شروع شده بدنش دون دون های قرمز می زنه که از همین بوده حالا از یه جای مطمئن می خریم ولی نمی دونم سارا به کدوم مواد داخلش حساسه .بردمش دکتر دارو داده دارم میدم خیلی بهتر شده بچم پیشونیش هم علاوه بر بدنش قرمز شده بود.البته وزنش در عرض 20روز نیم کیلو اضافه شده و به13 رسیده دکتر از وزنش راضی بود یکم بیشتر بهش رسیدم و غذاهاشو مقوی تر کردم الحمدالله وزنش خوب شد.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل این که این موقع بیشتر میام سایت از دست سارا و مشغله روزانمه.چون هم طول روز کار دارم هم می خوابم هم به خونه ی مامانم سر می زنم.هم سارا منو پشت لب تابم می بینه هی آویزونمه.الان که خوابه راحتم.منم دیگه برم بخوابم .

راستی چند روزه از نیناجون خبری نیست.
سلام به همگی سحر جوون عمه شدنت مبارک عسیسم
ارزو جون خوب کاری کردی موهای ارمین و کوتاه کردی هوا گرم شده و اذیت میشن
مریم هم که انگار خیلی داره کیش بهش خوش میگذره که هنوز نیومده ؟
محمد هم که خوبه و خداروشکر چند وقتیه که فقط برای خوابیدن کمی شیر میخوره که اگه خدا بخواد میخوام از هفته دیگه کلا ترکش بدم .
جوجه تو راهی مون هم به شکر خدا خوبه.
راستی بیاید بگید کادو چی میخواهید برای فسقلی هاتون بگیرید ؟ ما که موندیم چی بگیریم اخه همه جور اسباب بازی داره .
سلام
این ریحانه آرایش کرده ست که میبینید!بچه ها جدیدا خیلییی فضول شده،خونه مادر بزرگش بودیم،کیف لوازم آرایش زنعموش روی میز آرایشی بود،رفته کرم پودرشو برداشته خودشو اینطوری کرده!خیلی تو عکس پیدا نیست مثه روح بود،2بار با صابون خودش شستم تمیز نشد،فرستادمش حمام آخرش.تازه اینقدر به خودش ذوق میکرد!میگفت:مامانی ببین

آپلود عکس
زهره جون آره ریحانه خوب شده،الان مشکل جدیدی دارم سحر که بیدار میشیم اونم بلند میشه دیگه نمیخوابه،البته تمام مدتم نق میزنه فکر کنم بازم اوضاع دندونه

وای سارا کوچولو چی کشیده!من خودم انواع آلرژیو داشتم میدونم،اون خارشی که داره اعصابتو داغون میکنه،حالا خدارو شکر دلیلشو فهمیدی

الهام الان چند ماهته؟گرد و قلمبه شدی یا نه هنوز!
سلام
سحر جان اخه شیر تو پر نفخه واسه بچه که عسیسم

زهره جون خوش به حالت من ارزومه شاینا تا تولدش به یازده برسه ببینم دخترت تو محدوده چاقی نیست?یکاری نکن بزرک شه چاق شه اونوقت گناه داره طفلی یکی از فامیلامون تو بچگی نانانش همش بهش میداده چاق شده بوده الان شونزده سالشه خیلی بده هیکلش همش میگه تقصیر مامانمه
نارینه جونم مبارکه چه زود داره در میاره شاینا فعلا شوتزده تاست
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
من دوست دارم. شاینا مثل قبل یک سالگیش توپر بشه یعنی یازدهو نیم دوازده اگه بشه توپر میشه هی هی ههههههه اب ارزوهای یک مادر خسته خخخخخخخخ
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
هههههه،جالبه سما،آرزوهای من و تو مثه همه!ریحانه 21 ماهگیش10،600بوداگه تا دو سالگی 11 میشد خوب بود،ولی این مریضی لعنتی نزاشتش،امروز وزنش کردم تو خونه 10،700 بود.بازم خدا رو شکر سالمن،مریض نشن چاقیشون پیشکش
نارین جون مبارکههههههههههه

اروین 12 تا دندون داره و یکی از نیش هاش تازه سر زده دندونای امور چه زود در اومده

زهره جون وزن سارار خیلی خوبه من که در حسرت یه عدد 2 رقمی مونده ام

اروین از اسفند تا حالا 8/200 مونده نمیدونم چیکار کنم
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
سلام به همگی.

الهام جون خدا رو شکر همگی بخصوص نی نی تو راهیت و محمدجون خوبید.

وای از دست این ریحانه بلا.مثل سارا شیطونه.خداروشکر که خوب شده.شمیم جون آخه چرا سحری پامیشه دیگه نمی خوابه؟نمی تونید یه جوری بلند شید که متوجه نشه؟راستی شمیم جون موهای ریحانه رو کوتاه کردید؟ من چند ماه پیش موهای سارا رو کوتاه کردم الان باز بلند شده اما دیگه نمی خوام کوتاه کنم هر وقت که می خوام ببرمش بیرون هر دفعه یه مدل درست می کنم البته بعضی مواقع تکراری میشه اما همیشه سعی کردم تنوع داشته باشه دختره و موهاش ها!!!

نه سما جون سارا وزنش فکر کنم نرماله تو نمودار تازه اولای قسمت آبی رنگه.آره منم از چاقی اصلا خوشم نمیاد دوست دارم تو پر باشه.ان شالله شایناجون هم زودتر وزن بگیره.

سمانه جون ان شالله آروین جون هم هرچه زودتر وزنش بالا بره.اما سلامتی مهم تره .ان شالله بچه های هممون و همه ی بچه ها در درجه ی اول سلامت باشند.