2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
ماشالا آوان خانوم بلبل .
کیانمهر هم تا 20 میشمره روزای هفته رو هم با شعر میخونه 2 3 تا شعر فارسی و 1شعر انگلیسی نصف و نیمه بلده میره و میاد میگه مامانی دوست دارم خیلی خیلی .با نمک شده و خوردنی یه حرفهایی قلمبه سلمبه ایی میزنه گاهی میمونیم ما.

ماری جون کیش کلی خوش بگذره منم بدجور هوس کیش کردم.

آتنا جون نماز روزت قبول مراقب خودت باش .

آرزو جونم چه زجری میکشی کیانمهر هم چند روزه زبونش زخم شده لب به هیچ غذایی نمیزنه فقط چایی و آب و ایند میخوره.

نارجونم من اصلا قرص نمیتونم بخورم 1بار خوردم انقدر بالا آوردم دیگه شوهرم نمیزاره بخورم ولی میگن یاسمین این عوارض رو نداره

شمیم جون علت این اتفاقایی که گفتی مطمءنی بخاطر قرص بوده میشه علت دقیقش رو بپرسی مهمه بدنیم.

مامی عرشیا کیانمهر جیشش و پیپیش رو میگه ولی حاضر نیست بیاد دستشویی منم موندم کی از پوشک بگیرمش.
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نینا جونم قرص ایرانی ؤو اصلا حرفش رو نزن من لب نمیزنم
یباربهم تجویز کردن منم نمیدونستم اینا قرص چیه دانشجو بودم ولی زیادی چشم و گوش بسته
بؤای کیستی که تو سونو نشون داده بود میخوردم
واییی تهوع داشتم چاق شدم
بعدها فهمیدم ااا اینا قرص ضد بارداری ارزون اشغالی بوده
یاسمین و یاز مال بایر المانه عالیه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
دقت کنید من گفتم شیوه مصرف قرص نه نوع قرص.
منظورم این روشه که برای جلوگیری از پری شدن بدون وقفه قرص میخورن.معمولا کساییکه میخوان برن اماکن زیارتی یا همین ماه رمضون اینکارو میکنن.

آره مطمینم یکیش همکار خواهرم بوده که آنوریسم مغز شده و دیگری فامیل دورمون بوده،هردو رو هم دکتر علتشو همین گفته
مامان کیان خوش اومدی،بخیلی خوبه که اهمیت دادی به این موضوع،بنظرم اول باید دنبال علتش بگردی،چه وقتایی گاز میگیره،وقتی عصبی میشه؟اگه بچه های دیگه رو گاز میگیره با جدیت بگو نکن و اجازه نده اون لحظه هم اصلا ازش طرفداری نکن،خلاصه یه جوری بهش بفهمون کارش بده،بهش بگو از طرف عذرخواهی کنه .

مشکل من اینه که دخترم اصلا بلد نیست از خودش دفاع کنه و این داره باعث اختلافات خانوادگی میشه،دیشب دخترعمش که تازه یکسالش شده گازش گرفت اومده با گریه به من میگه،پسر عموش چندبارزد توسرش فقط نگاش میکرد ونهایتش بهش گفت نکن بده!
هرچی بهش میگم نزار بزننت گوش نمیده پسرعموش20 روز ازش کوچکترهمیاد طرفش این عقب عقب میره.خیلییییییی ناراحتم از این موضوع
مامان کیان با شمیم موافقم
شمییییییم منم مشکل تو رو دارم. خیلی مظلومه و ترسو. دو بار که زدنش اینجوری شده. اونروز تو پارک یه بچه یکم ازش بزرگتر بود اومد اسباب بازیش رو ازش بگیره اینم هول کرد اسباب بازی رو انداخت زمین رفت عقب من خیلی دلم براش میسوزه . خیلی اروم و مهربونه اخه اینقدر هم مظلوم بودن خوب نیست که فقط بچه های اروم و مهربون رو دوست داره و هر چی اسباب بازی داره میاره میده بهشون و بوسشون میکنه
نمیدونم تو این دنیای پر هیاهوی ادمها چطوری اینا کنار میان با رفتارهای مختلف
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
مرسی نارجونم و شمیم جون از توضیحاتتون.

مامی کیان خوش اومدی .به نظرم باید اول علت گاز گرفتنش رو بفهمی بعد اون علت رو از بین ببری یا یه جوری با بچه برخورد کنی که بدون کار بدیه.

شمیم جون و نارجونم ای خدا کیانمهر هم خیلییی مظلومه فقط برای دور بریاش قلدره تو پارک یا با بچه های دیگه خیلی مظلومه و میاد با گریه بغل من یا اینکه گوشه چشمی خیلی مظلومانه به بچه هه نگاه میکنه که دل آدم کباب میشه:(

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی.

از اون قرصها نگید من یه زمانی مارولون می خوردم شب اول که خوردم فرداش کارم به سرم کشید اما چون مجبور بودم بخورم ادامه دادم اما هم وسط غذا می خوردم هم دیگه بدنم عادت کرد.اما الان دیگه نمی خورم شکر خدا.

بابا سارا حسابی قلدره هر کی اذیتش کنه می زنه اون روز جایی بودیم یه پسره که ازش شش ماه بزرگتر والبته هیکل درشتتر بود اومد هلش بده همچین از خودش دفاع کردو پسره رو هل داد اونم کم آورد و رفت عقب حالا دیگه سارا ول کن نبود از این بابت ازش خیالم راحته .البته بگم من این جوری بارش نیاوردم خودش از اول این جوری بود.

شمیم جون سر این چیزا اعصابتو خورد نکن سعی کن آروم باشی چون ممکنه یه وقت سر هیچ و پوچ رابطه ت با مادر و پدرهای اون بچه ها بد بشه یه جوری حالیشون کن مواظب بچه هاشون باشن.هر چند می دونم این جور مواقع واقعا کنترل کردن اعصاب واقعا سخته.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
مامان کیان جون سارا هم یه زمانی همین جوری بود اما بعدا خوب شد دیگه الان این طوری نیست فکر کنم مقطعی باشه نگران نباش فقط جایی می رید مواظبش باش و یه جورایی از این کار منعش کن یا حواسشو پرت کن انشالله دیگه میذارتش کنار.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)