2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
زهره جون منم تعریف دکتر کرمانی رو شنیدم.
میگما مواظب باش با خواهر شوهرت در نیفتی . دستشو بلند کنه باد دستش تورو می بره . اما جدای از شوخی دوست من پیش یه دکتر میره . رژیمشو نتونست زیاد رعایت کنه اما با این وجود 2 هفته ای 2/5 کیلو کم کرد . یه دختره که اونجا بوده و کل رژیم رو رعایت کرده 2 هفته ای 5 کیلو کم کرده . حالا صبر می کنم ماه رمضون تموم شه میرم دکتر.
راستی دختر دایی منم خیلی لاغر بود . رفت عطاری یه داروی گیاهی اشتها آور و چاق کننده گرفت . 3 ماهه 10 کیلو اضافه کرد. ولی خداییش خوش به حال شما که استعداد چاقی ندارید . منکه آبم می خورم چاق میشم . مامانمو ببینید باورتون نمیشه که اصلا زایمان داشته. خیلی مانکنه. من به خانواده بابام کشیدم

نینا جون ممنون. عروسی خواهرت هم پیشاپیش مبارک .
سلام به همه ی دوستای گلم
ایشالله که همتون و گلای نازتون خوب باشید.
خیلی دلم برای همتون تنگ شده
خیلی وقته که با هاتون حرف نزدم. البته بعضی وقتها فقط چندتایی از پستهارو میخوندم ولی خیلی کم .چه برسه بخوام با هاتون حرف بزنم.
نی نی من 20خرداد به دنیا اومد.اسمشو گذاشتیم آوا.
شرایط با وجود آسا و تنهایی و غریبی من خیلی سخت میگذره .بعضی وقتها میزنم زیر گریه .اونم جلوی آسا.فقط توی چشمای من نگاه میکنه.با آوا زیاد نمیتونیم بازی کنیم به خاطر اینکه آسا اذیت نشه .فقط زمانیکه آسا خوابه.مثل آخر شبا یا صبح زود .آوا بر عکس آسا خیلی سحر خیزه.
آوا رفلکس داره .وزن گیریش هم خوب نیست.اگه هرکدومتون در مورد رفلاکس تجربه ای دارین ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
الان هر دوتاشون خوابن. من هم خیلی کار دارم .فعلا بای.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم نانسی شاینا هم رفلاکس داشت داروشو بده هشت ماهگی خوب شد
مبارررررکت باشه گلم به چیزای خوب فکر کن به دو تا دختر گلت خیلی خسته ای حق داری ایشالا خدا بهت صبر بده فقط با صبر همه چی حله
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
الهام جونم نخور حرص حانمی وزن نینیهاتون که خوبه. ایشالا غذا خوردناشون درست شه
میگما من واسه کیستم اچ دی میخورم یک ورقش. تموم شد صبر کردم پری شم الان ده روز گذشته چرا پری نمیاد به نظرتون
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام به همگی

نه سحرجون خیالت راحت از اون خواهرشوهر خوباست وگرنه با یک اشاره ش رو هوابودم.

الهام جون انقدر حرص نخور به فکر اونیم که تو شکمت هست باش.خوب بخور و به خودت برس.

نانسی جون قدم نو رسیده مبارک. سارا هم رفلاکس داشت دکتر اول رانیتیدین داد که تاثیری نداشت بعدش از این کپسولهای امپرازول داد گفت سی تا از دونه هاشو صبح از خواب پاشد یه مدت از شیرش گذشته باشه تو شیرم حل کنم بهش بدم البته اون موقع سارا بزرگتر از دختر شما بود احتمالا اگه دکتر به دخترت این دارو رو بده دوزشو خیلی کمتر می ده چاره ش فقط امپرازوله بچه خواهرمم این طوری بود که دکتر به اونم همین داروها رو داده بود حتما ببرش دکتر داروهایی رو هم داد بهش بدی بهتر میشه نگران نباش اگه شیرخودتو بهش می دی به هیچ عنوان لبنیات نخور.این ها تجربیات من بود امیدوارم به دردت بخوره.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سما جون خدا رو شکر شاینا چیزیش نبوده.

راست می گی سما ماانقدر که حرص وزن اینهارو می خوریم به فکر خودمون بود خیلی بهتر بود اما چه کنیم مادریم دیگه.اتفاقا همین امروز مادرشوهرمم می گفت انقدر به فکر این بچه نباش یکمم به خودت برس.گذاشتم بعد ماه رمضون اساسی به خودم برسم.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
http://up.akstube.com/images/ltfqzmj8kgyslqj41z74.jpg قربونت زهره جون میگما این قرص اچ دی رو کسی خبر ندا
http://up.akstube.com/images/ltfqzmj8kgyslqj41z74.jpg قربونت زهره جون میگما این قرص اچ دی رو کسی خبر ندا
ای جانم نانسی جون مبارک باشه. وااااااااااااااااای دو تا دختر . دلم گیجی ویجی میره. وای چه خوب . فکر کن این دوتا 20 و 22 ساله شن . توی عروسی بیان وسط برقصن. واااااااااااااااااااااای نانسی چه حالی می کنه.
می دونم خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی سخته . ولی در عوض دخملی هات با هم بزرگ میشن. ان شاءالله خوش قدم باشه.

سما جون مبارک باشه . داری برا شاینا داداشی میاری
ای جانم به شاینا گلی . موهاشو ببین چه فر فریه.
سما قرص خوردن رو باید ماه اول جلوگیری داشته باشی . آیا جلوگیری داشتین ؟ اگر نداشتی یه بی بی چک بزار ( اخ جونمی یه مامان قلمبه دیگه )
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
چه حالی میده یکی دو روز نمیای بعد میای میبینی دو صفحه جلو رفته تاپیک

اول از همه نانسسسسسسسسسسسییییییی چشمتون روشن ، مبارکه به به چه اسم قشنگی . راستی منم متولد ٢٠ خردادم وقت کردی عکس بزار برامون. خدا قوت بهت خواهر

جنتی جون تو هم بیا عکس دیانا کوچولو رو بزار دلمون باز شه
الهام جون خیلی کراقب خودت و امیر حسین باش ایشالا چند ماه دیگه تو هم میای خبر دنیا اومدن پسملیت رو میدی. راستی نه از این خبرا نیست ههه روده هام ویروسی شده بود. الان خوبم. سفت و سخت مراقبم که کار دست خودم ندم مثل سه سال پیش ههه

شمیم جون همینکه ریحانه چشم سیاهم ن هر ماه حتی صد گرم هم اضافه کنه خوبه. ایشالا به زودی همه بچه هامون غذاخور حسابی میشن بهشون میگیم بچه انقدر نخور این از فانتزیام بود هههه
نینا جونم به به عروسی خواهرت پیشاپیش مبارک. منم مثل تو هستم ( یعنی توهم چاقی دارم ههه شوخی کردما ناراحت نشی ) منظورم اینه که تو شاید ماکسیمم یک و نیم کیلو اضافه داشته باشی اونم از وزن مانکنی نه از وزن طبیعی که باید باشی. اینه که سخت نگیر یه چیز کوچولو ٢٠٠ کالری رو حذف کن از رژیم روزانه ات مثلا یه بستنی اگر هر روز میخوری یا یک لیوان نوشابه یا یه شکلات کوچولو ، بعد دو ماه سه کیلو کم میکنی البته یکی بیاد اینارو به من بگه تابستون پارسال این موقع 50,500 بودم الان 53,600 هستم!!!! واقعا خسته نباشم

البته برای قد ١٦٠ خوبه ولی برای توهم من دو سه کیلو اضافه است
سماااااا عکس شاینا رو :***** جیگرشو شیطنت از چشماش میباره ، ماشالا ماشالا. خدا رو شکر چیزیش نبوده . ما اینجا استرس داشتیم.
مثلا الان من استرس آرمین رو هم دارم آزمایش داشت ولی آرزو اصلا نیومده اینجا

آمور خیلی آرومه بعضی وقتها بدو بدو میکنه + وقتهایی که فوتبال بازی میکنه و خیس عرق میشه اگر نه شاید یک ساعت اروم با لگو هاش بازی کنه

زهره جون خوب کاری میکنی میخوای به خودت هم برسی . آفرین.
و آفرین به سحر که همچین اراده ای داری و تازه پیاده روی هم میری !!!!!! چقدر باید کم کنی ؟

سلام سلام

نانسی جونم قدم آوا خانوم مبارک باشه خیلی خوبه 2تا دخمل پشت هم داری :***

زهره جون دقیقا نارجون درست گفتش من الان وزنم 54 هستش با قد 166 ولی بدجور توهم دارم میخوام 50 کیلو بشم تا عروسی خواهرم :) همینجوری .

نارجونم تو هم خوش هیکلی زود لاغر میشی .من الان 1هفتس که بستنی رو حذف کردم.ببینیم چی میشه:)

به به سما خانوم نکنه خبری چیزی باشه کلک.

سحر جون تو هم ایشالا زودی به وزن ایده آلت برسی:*

جیگر شاینا خوشگلهههه
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)