2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام سلام صدای من رو از کنار ساحل خزر میشنوید.

همه چی خوبه .نارجونم خیلی وحشتناکه بچه رو دزدیدند من اونموقع که کالسکه اینای کیانمهر رو دزدیدن همش میگفتم اونایی که بچشون رو میدزدن چه میکشن خیلی بده .

نازنین جون عکسات برام باز نشد. کیانمهر هم الان 2هفتس که جیش و پیپیش رو میگه جیش دارم بریم دستشویی ولی دم در که میاد داخل دستشویی نمیشه مامیم میگم فعلا تا این مرحله هم خوبه.

من برای کیانمهر شیر نیدو عسلی گرفتم میگن تو وزن گیری خوبه و مواد مفیدش بیشتر از شیر خشکه ولی من با نان3 مقایسه کردم خیلز چیزای نان 3 بیشتر بود حالا اینو فعلا میدم اگه خوب بود که دیگه اینو جایگزین شیرخشک میکنم.

نارجونم این خانه اسباب بازی که میریم طبقه پایینش پیلاتس داره راستش من از ورزشای مثل یوگا و پیلاتس خوشم نمیاد آدم حوصلش سر میره انگار.

من میرم دوباره میام بقیه پستا رو میخونم.

همتون رو دوست دارمممم
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا.مثل اینکه تاپیکمون رونق قبل رو نداره.چند ورزی سر نزده بودم گفتم ببین چه خبر اومدم دیدم یه صفحه پست گذاشتین.
عزیزایی که واسه جیش کردن نی نی ها میگین باید بگم طبق تجربه ی من باید تا چندین وقت جیش بچه ها رو بهشون یاداوری کنین چون وقتی سرگرم بازی میشن یادشون میره.من با اینکه علی کامل جیشش رو میگه بازم وقتی می بینم خیلی وقت شده که نرفته توالت بهش میگم جیش داری میگه اره اگه لجبازی کنه با یه ترفندی می برمش می بینم جیش داره.خلاصه اینکه یه وقتایی لازمه که خودمون یادشون بیاریم و ببریمشون.
سما جون خواهش میکنک عزیزم.فقط از تجربه ام بگم واسه تولد شاینا جون شاید به دردت بخوره.توی عکسای تولد اون راه راه سیاهها رو با چسب برق زدم رو کارا.بازم سوالی داشتی در خدمتم
دزدی تو روز روشن اون از تو کالسکه والا چی بگم.خیلی آدم پستی بوده که به خود ش این اجازه رو داده.خدایا خودت نی نی هامون رو نگه دار.
سحرجون چقدر شبا دیر میخوابین!!!!صبح ساعت چند بیدار میشی؟؟؟علی شبا نهایتا 11 خوابه.روزا هم دو ساعت میخوابه.ولی صبح کله سحر ساعت 6 یا 7 بیدار میشه.البته من خودم از این مدل خوابش و ساعتهاش راضیم
نینا جون سفر خوش بگدره.
www.alijgar.persianblog.ir
سلام به همگی

اول بگم روزی که گذشت یعنی 14/4 تولدم بود دیگه این که دیشب یه 20 نفری مهمون داشتم حسابی خسته شدم ولی الحمدالله همه چی خوب پیش رفت ژله هام خیلی قشنگ شد این عکساش
آپلود عکس

آپلود عکس

اینم سارا وپسر عمه ش

آپلود عکس

بازم من یه عکسایی بذارم برای تنوع از شما که انگار نمی خواد خیری برسه بابا تنبلی نکنید شما هم عکس مکس بذارید

یه چند روزیه که به خاطر کارهای زیادی که داشتم بی خیال از پوشک گرفتن سارا شده بودم ولی دوباره باید شروع کنم می دونم هی فطع کنم هی دوباره شروع کنم خوب نیست ولی چه کنم که خیلی کار داشتم.

نارجون منم بابت او نی نیه ناراحت شدم ان شالله صحیح و سالم برمی گرده پیش خونواده ش.

نینا حالا من انقدر به یوگا علاقه دارم اما فرصتشو ندارم یکمم برای کلاس رفتن این چیزا تنبلی می کنم.

ماه رمضون در پیشه امیدوارم خدا کمکمون کنه با این نی نی گولوهای شیطون بتونیم روزه هامونو بگیریم.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام . نازنین منم بالاخر کاملا یاد گرفت جیشش رو بگه . هوراااااااااااااااااااااا. انگار یه بار سنگینی از روی دوشم برداشته شد.

آتنا جون من یه چند وقته برنامه خوابم ریخته به هم . بعد از اذان صبح نماز میخونم بعدش می خوابم
سلام سلاممممممممممم
مامانای گل و نی نی های ناز.
من بالاخره از امتحان و دانشگاه و ... نجات یافتم.
ایشالا همه خوب و شاد باشید.از این به بعد حضورمان فعال میشود.(پستا رو بخونم بعد میام حرف میزنم)
مامانی شادی خسته نباشی حالا میتونی به نفسی بکشی و از روزای دلچسب تابستونی لذت ببری
شمیم جون کجایی
وارش اینورا بیا
اتنا شما هم خسته نباشی ایشالا کارات همه خوب پیش بره
سحر افرین که همت کردی و نازنین زهرا رو از پوشک گرفتی . ما مجیدیه هستیم
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
مامان مری میدونم سرت همیشه شلوغه ولی بیای پستبزاری خوشحال میشیم
سما شاینامون چطوری؟ خودت خوبی ؟
الهام چه میکنی با وروجکات ههه
آرزو جونم خوبی ؟ آرمین جواب آزمایشش چی شد ؟ انشالله بیای بنویسی همه چی خوبه
مامی عرشیا یه عکس از عرشیا بزار و بعدا بر دار روی ماهش رو ببینیم همچنین سمانه مامان آروین و خواننده خاموشا بیاین پست بزارین
همچنین الهام عکس محمد رو تا حالا ندیدیم، دلت میاد ؟
نینا جونزز راستی من هنوز نتونستم اون پیلاتس رو برم کمرم درد میکرد ، منم مجبور شدم چون ایروبیک و اینا از ٩ شروع میشدکسی نبود بچه رو نگه داره ولی صبح زود که شوهرم هست تو خونه هنوز سر کار نرفته فقط پیلاتس بود منم گفتم به از هیچی که اونم. فعلا نرفتم

اگر یکی بود هفته ای دو سه روز دو سه ساعت نگهش میداشت من چه کیفی میکردمچند تا کلاسی چیزی میرفتم
زبانم موند همونجور کلاس نقاشی میرفتم تازه شروع کرده بودم ناقص موند تنیس رو هم دست رو دلم نزارین که خونه