2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
هجدهمین دندون آمور هم امروز از لثه اش بیرون اومد و سفیدیهاش معلومه
موند دندون اسیاب دوم های فک بالا
ولی این اشتهاش و غر غر هاش منو عصبی کرده
میخوام یک مرداد ببرمش بهداشت قد و وزن ولی تا حالا نبردم
تاپیک زدم ادرس بهداشت محلمه مون رو دادن
من خودم تو خونه اندازه گرفتم ١٢٦٠٠ بود با قد ٩٣ ( اگر درست اندازه گرفته باشم ) میدونم نسبت به قدش و نمودارش که شیب به سمت پایین داره وزنش کمه ولی کاری از دستم بر نمیاد. چون نمیخوام تپل یا سنگین بشه فقط میخوام غذا بخوره :( نه شکلات نه هیچ اشغال پاشغال دیگه ای
حالا اگر خدا بخواد میبرمش ببینم چطوریه

سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
شمیم جون تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه غمه آخرتون باشه.

سمانه جون واقعا نمیدونم ولی شاید بچتون از اون بچه هایی باشه که یهویی از 2سالگی حرف میوفته یا دیرتر ناراحت نباش آخرش که حرف میوفته.

نارجونم وزن کیانمهر هم همینه ولی قدش رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم قدر نی نی آمور 93 باشه خیلی خوبه .دندون 18امش هم مبارک 2تا دیگه دندونش مونده که دندونای شیریش کامل بشه.
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی مرسی از احوال پرسی از بس حواسم پرته جواب ندادم
کمی ( با عرض معذرت) حالت تهوع داشتم و ... دیگه
الان بهترم ولی فوق العاده خسته ام

مرسی نینا جونم :*
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام . وای چه جالبه این کاربران حاضر رو اون بالا می زنه.

سمانه جون اصلا نگران نباش . بچه ها با هم فرق می کنند . پسر جاری من هم دقیقا نمی دونم چند وقتش بود ولی یه زمانی بود که همه می گفتن چرا پسرت حرف نمی زنه ولی یهو زبونش باز شد و الانم که 4 سالشه مخ همه رو می خوره

نازنین امروز شکمش کمتر کار کرد ولی امروز رسما هیچی نخورد . یعنی هله هوله خورد . لب به غذا نزد طفلک سما چی می کشه با این دختر بد غذاش

شمیم جون خدا پدر بزرگت رو بیامرزه . تسلیت میگم عزیزم.

نارجون دندون پسملیت هم مبارک

این سما باز پیداش نیست . خدا کنه شاینا خوب باشه . چهارشنبه هفته پیش آزمایش داشت . دیگه سما نیومد تاپیک
سلام به همگی

شمیم جون تسلیت می گم.

نارجون به سلامتی.

منم امروز سارا بردم دکترش برای قد و وزن 22ماهگیش.قد خوب وزن بد.قدش87ولی وزنش 12/300یعنی نسبت به دوماه پیش 100گرم هم کم کرده حسابی ناراحت شدم فکر کنم به خاطر مریضی اون موقعش باشه.غذاش بدک نیست نمی دونم چرا کم کرده . زینک داد . به خاطر حساسیتش (دون دون های روی بدنش) هم شربت لوراتادین داد.قطره آهن هم همون فروگلوبین.

سحر جون روزه هات قبول التماس دعا من یه روز گرفتم فعلا تو مرخصی هستم .
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام
ممنونم از ابراز لطف همگی شما دوستای گلم.

سحر قبولت باشه.منم امروز اولین روزی بود که گرفتم.این چند روز که مسافر بودیم.

نارینه ماشاله آمور قد بلنده.ریحانه آخرین بار 83 بود.

زهره جان این بالا و پایین شدن وزن هنوز برات عادی نشده!ماشاله سارا خوبه که.ریحانه رو ببینی چی میگی؟همه میگن چه ضعیفه!!!بهش برس.منم میگم باشه از دل من که خبر ندارن.هییییییییی
سلام سلام
نارجونم بهتری؟

سحر جون روزهات قبول ایشالا لاغر هم بشی.

شمیم جون روزهای تو هم قبول.

زهره جون نی نی کیانمهر هم وزنش چند ماه ثابت بود چند وقت پیش 100 گرم کم شده بود الان دوباره ثابته 12 کیلو.

من 3 ماه دیگه عروسیه خواهرمه میخوام لاغر کنم هرکار میکنم نمیشه کمککککک:((
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی.

ممنون شمیم جون و نینا جون یکم آروم شدم.

سحر جون بابا خسیس خوب یکم بده از گوشتاتو به من مگه چی میشه؟

شوخی کردم من گذاشتم بعد ماه رمضون همه ی تلاشمو بکنم برای چاقی البته یه 5 6کیلو هم اضافه کنم بسمه.

نینا جون موفق باشی.موندم با این بچه ها چطور نیاز به رژیم دارید.سارا که کم مونده استخونای منم آب کنه منم که آخر استعداد لاغری.

راستی سحر جون من یه خواهر شوهر دارم 40 کیلو اضافه وزن داره داره میره دکتر کرمانی تو این 3 4 ماه بیش تر از 13 کیلو کم کرده.البته می دونم شماها خیلی کم اضافه وزن دارید ولی اگه می خوای زود نتیجه بگیری رژیم هاش عالیه.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام بچه ها همگی خوبید ؟ماه رمضان هم مبارک و نماز و روضه هاتون هم قبول ما رو هم از دعاهاتون فراموش نکنید
نارجون حالت تهوعت و برم خانمی نکنه ...
شمیم جون تسلیت میگم امیدوارم غم اخرتون باشه عزیزم
بقیه بچه ها هم که خدا رو شکر خوبید از سما چه خبر کم پیدا شده ؟
منم چند روز درگیر بودم محمد سه روز بود تب داشت کلا عادت غذاییش بهم ریخت تو این سه روز بخاطر تبش و دندون دردش غذا نمیخورد .16 تا دندون داره . امیدوارم هر چه زودتر این دندون ها دربیاد و تموم شه که اینقدر این وزن بچه ها رو بالا پایین میکنه .محمد کلا یه روز ناهار نخورد اونقدر اعصابم خورد شده بود که خودمم دلم نیومد غذا بخورم اما ساعت های 4 بعدازظهر بود به خاطر حاملگیم و غذا نخوردنم داشتم قران میخوندم که یهو عجیب سرگیجه گرفتم دیگه خوب مجبور شدم برم و کمی غذا بخورم .

نینا جون پیشاپیش عروسی خواهرت هم مبارک .
شمیم جان تسلیت میگم من که کلا مامان بزرگ ندارم پدر بزرگ م یکی دارم که چند سال پیش پاهاشو از دست داد هی روزگار.....

شاینارو هفته پیش بردیم سونو و اسکن وعکس مثانه خیییلی بد بود ولی شکر چیزی نبود

بابا بچه ها غصه وزن نخورین شاینا تازه شده دهو نیم و همچنان ب د غذا
و واقعا وقت نمیکتم بیام سایت از دستش ماشالا
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
میگما انقدر اذیت میکنه هنوز بیستو دو ماهگیشو ننوشتم ایشالا امشب اثش میکنم

قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/