2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
مرسی نارجون . آره واقعا خیالم راحت شد از پوشک گرفتمش. اگه بدونید چه کیفی میده میگه مامان جیش
این پست آخرتو خوندم حالم گرفته شد . آخه من راحت میتونم نازنین رو بذارم پیش مامانم و خودم برم کلاسی جایی. اما خودم تنبلم . یعنی همش توی اینترنتم . یکی باید منو ترکم بده . باید منم برم سراغ یه کلاسی یه ورزشی . منو دعوام کنید از پای این اینترنت پاشم به کار و زندگیم برسم . البته دیگه ماه رمضون نزدیکه . اگه خدا بخواد میخوام روزه بگیرم . بنابراین دیگه از جلوی کولر تکون نمی خورم

سما کجایی بیا بگو آزمایش شاینا چی شد ؟

دختر خواهر شوهرم یه پسر 3 ساله داره . همش میگفت بچه فقط یکی . من بمیرم هم دیگه بچه نمیارم . اونایی که بیشتر از یه دونه بچه دارن عقلشون کمه . مگه از جونم سیر شدم . همین یکی واسه 7 پشتم بسه .(اینا دقیقا جملات خودش بود). حالا جمعه که رفته بودیم جشن تولد یکی از فامیلا خبر دار شدیم که سه ماهه حامله ست
سحر امور هم میگه جیش ولی فقط وقتی که پی پیش رو کرد و تموم کرد !!!! اونم نمیکه پی پی چون نمیتونه میگه جیش! خسته نباشه واقعا
جمعه عروسی بودیم دیدم میگه ماما ماما جیش و پوشکش رو داره میکنه از رو شلوار بردم دیدم بعله خرابکاری کرده !

حالا ماه رمضون رو رد کن بعد میری ورزش
من واقعا نمیتونم یکی یگه بیارم هیچ کمکی ندارم هیچ کمکی ، و اینکه من خودم اهل خیلی کارای هیجان انگیز و ورزش و مسافرت و خوش گذرونی هستم نمیتونم تحمل کنم باز یه بچه دیگه غذاش رو بماله به موهاش و مریض شه واکسن بزنه تا شب گریه کنه تا صبح نخوابه پیر کنه ادم رو ههههه
اگر نه مگه بده بچه ادم خواهر برادر داشته باشه. من همیشه میگم اگر ادم واقعا این توانایی و انگیزه رو تو خودش داشته باشه خیلی هم خوبه دو تا بچه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

تقویم 1392 با طرحهای مختلف

http://www.panitem.blogfa.com/

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
سحر روزی ٦-٧ بار یکم زیاده بنظرم. اما شله یا معمولیه وقتی شکمش کار میکنه
؟؟؟
مگه چقدر پسته و میوه میخوره که ٦-٧ بار پی پی کنه ؟ آمور که اصلا میوه نمیخوره چی بشه یکم سیب یه ذره موز . خیار دوست داره
خیلیییی اشتهاش کم شده . دندون اسیاب بعدی هم در حال نیش زدنه اب دهانش دائم آویزونه
شکمشم شل شده
منم دیروز صبح سحر بستری بودم زیر سرم خیلی حالم بد بود خلاصه
سلام به همگی

چند روز بود اینترنتم قطع بود بالاخره موفق شدم بیام.

بازم به سحر جون و نارجون .پس بقیه کجایید؟اسم نمی برم همه رو می گم بیاید بابا دلم پوکید.

سحر خوش به حالت تبریک می گم سارا که اصلا نمی گه دیگه موندم چی کار کنم آخه به ما هم راهکار بده دیگه نمی دونم باچه زبونی بهش بگم جیش داشتی بگو قبلا باز وقتی می بردم پوشکشو عوض کنم یه موقع هایی جیش می کرد الان دیگه اصلا .آرزو به دل موندم می برمش سرپاش می گیرم جیش کنه چند بار می برم کاری نمی کنه اما همین که شرتشو می پوشونم چند دقیقه بعدش می بینم جیش کرده تو شرت آموزشیش.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سحر به نظر منم 6 7 بار زیاده اما نمی دونم باز چی بگم.البته میوه خیلی شکمو راه میندازه.برعکس سارا که با دارو و ... پی پی می کنه.

نار جون خدا بد نده الان چطوری؟
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
نارجون شکمش معمولی کار می کنه . نه شله نه سفت. میوه هم مثلا روزی 3 تا زردالو 6 تا گیلاس یه دونه خیار. صبحانه هم که نمی خوره بهش موز میدم . ولی پاستیل هر روز یه بسته می خوره. باباشو شکل پاستیل می بینه . تا باباش میاد میگه پاستیل بخر.
آخی نارجون خدا بد نده . الان بهتری؟

زهره جون نازنین هم اولش همینطوری بود . گفتم که کل خونه مو آبیاری کرد . شرت آمزشی براش گرفتم خوشش نیومد . پاش میکردم می کشید و غر میزد . البته پس هم میده این شرت ها . به کار من که اصلا نیومد. ولی در کل باید صبور باشی. تو سر پاش بگیر اگه جیش کرد که تشویقش کن . براش دست بزن . اگه جیش نکرد اذیتش نکن. بگو دیدی جیش نیومد . بعد از یه مدت تازه یاد میگیر چطوری جیششون رو دفع کنن. بهش هندونه بده بذار زیاد جیش کنه . کم کم یاد می گیره ان شاءالله
سلام دوستای گلم.
ماه رمضون مبارک و روزه هاتون قبول.

نارجونم خدا بد نده چی شدی؟

سحر جون 6 7 بار کم کار میکنه یا هربار زیاد ؟ چون ممکنه به خار اینکه تیکه تیکه میخوره تیکه تیکه هم دفع میکنه شایدا نمی دو نم باز. آفرین به تو مامان صبور که نی نی رو از جیش گرفتی .

کیانمهر هم وقتی جیش و پی پی داره میگه ولی دستشویی نمیاد

زهره جون احتمالا زوده برای سارا بچه ها با هم فرق دارن سخت نگیر بوسسسس.

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همه دوستای گلم،انشاله که عباداتتون قبول باشه.
من این چند وقت حسابی مشغول بودم،ممنون از دوستایی که سراغمو گرفتن.بروجرد رفتن ما همزمان شد با وخامت حال پدربزرگم،تا 5شنبه هفته قبل که اومدیم تهران و شنبه هوایی برگشتیم بوشهر،همون شب که رسیدیم خبر دادن که پدربزرگم فوت کرده،ماهم فردا ظهر دوباره رفتیم بروجرد،این چند روزم درگیرمراسم بودیم،امروز صبح برگشتیم.
سلام
شمیم تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه
Samaneh اینجا اکثرا بچه ها دیگه به حرف افتادن ولی مثلا پسر من هم کلمه میگه فقط اونم بعضی هاش واضح نیست ولی من نگران نیستم چون هر هفته چند تا کلمه جدید یاد میگیره و این یعنی اینکه کم کم داره زبون باز میکنه
حالا اگر خیلی نگرانی با دکترش مشورت کن ببین چی میگه