2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد. صبح قشنگتون به خیر و شادی .یه روز دیگه واسه مامانهای گل گلاب شروع شد.
فیتونیا جون نی نیت خیلی نازه ماشالا.
خواهش می کنم آوا جون ومن هنوز دکتر نبردمش. ولی فکر کنم چون خونه رو زیاد گرم کرده بودماینجوری شده بود الان کمتر عرق می کنه.
وارش و مریم جون فقط باید با نی نی هاتون تمرین کنید تا بتونه غلت بزنه.
فکر کنم من از همتون شجاعتر و عجول تر بودم که از 40روزگی جداش کردم.البته برام سخت هم هست چون شبها چند بار بیدار میشه میرم شیرش میدم.ولی من چون خودم خیلی زود وابسته میشم ترسیدم نتونم بعدا جداش کنم. همون 40 روزگیش که جداش کردم اون شبش تا صبح گریه کردم. چه برسه به بزرگتر بشه.
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
دلارام جان

نینی من واکسن 4 ماهگیشو زده... ولی به نسبت 2 ماهگی هم تب کمتری داشت هم درد کمتر... البته تبشو با قطره استامینوفن کنترل میکردم.. هر 6 ساعت بهش دو برابر وزنش دادم..

من هم برای 2 ماهگی هم 4 ماهگی وقتی بچمو واکسن زدم تا 48 ساعت موقعی که پوشکشو کثیف میکرد نمیبردمش بشورمش... با دستمال مرطوب یا با دستمال کاغذیه خیس همونجا سر جاش تمیزش میکنم تا دردش نیاد.
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
راستی من دیروز یکم سیب رنده کردم آبشو دادم نارون بخوره ... خیلی خوشش اومد .. وقتی خواستم دیگه بهش ندم دیدم داره دست و پا میزنه و گریه میکنه... خیلی خوشش اومده بود..بازم میخواستتت.. خیلی خیلییی ذوق کردم ازین کارش
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...