2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
مریم جان خوش اومدی عزیزم

نگران نباش عزیزم همانطور که نینا جون گفتند تمرین می خواهد.سعی کن کمکش کنی که چرخش داشته باشه و صداهای رو از سمتهای مختلف ایجادکنی.من روی تختم دراز می کشم یه کم بالاتر از سر نیروانا سرمویذارم باهاش حرف می زنم می چرخه سمت من سرشو میگیره بالا شروع می کنه به صدا درآوردن عاشق اینکارشم انگار واقعا مثل یه مادر و دختر داریم دردل می کنیم.گاهی هم هردو باهم حرف میزنیم و حسابی کیف می کنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامی دوباره به مامانای شهریوری و خوشامدگویی به مامانای شهریوری جدید دلم واستون تنگ شده بود این چند روزی که نیومدم مسافرت بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم سیم کارت ایرانسلمو هم یادم رفت با خودم ببرم
نینا جون من کنار تخت خودم روی گهوارش می خوابونمش یا گاهی که پدرش نیست یا بعد ازظهرها میارمش تو تخت خودم خیلی مزه میده خوابم نمیبره همش میترسم خفش کنم ولی از طرفی کیف هم میکنم و بهم ارامش میده.

گاهی هم در طول روز میبرمش توی تخت خودش بازی کنه و بخوابه که خیلی نا آشنا برایش نباشه فکر می کنم 1 سالگی کاملا بفرستم تو اتاق خودش
راستی نارمینای من هم تا الان غلت نمی خوره ، لثه هاش هم سفت شده و آب دهنش میریزه و سر و دستهاش هم داغ میشه که اینها علایم دندون دراوردنه ، اوایل تولدش خیلی بالا می اورد الان هم کم شده اما تا الان نفخ داره و کولیک پد مصرف میکنه این روزا هم خیلی وراج شده و جیغ می زنه
پسرم هم با اینکه پنج سالشه اما با این حال حسودی میکنه و خواهرشو اذیت میکنه باور می کنید تا الان جرأت نکردم تشک بازیشو در بیارم ضمنا نارمینا تو تختش کنار من می خوابه و به قول آوا جون موقعی که باباش نیست رو تخت کنار خودم می خوابونمش