2777
2789
عنوان

به همدلی های زنانه تان نیازمندم...

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 230 پست
سلام
محیا منتظر عزیز
همه ما دل شکسته ایم عزیزم. با خوندن وبلاگت بغض گلوم رو گرفت. آخه منم تازه یک هفته است منفی شدم و نینیها تنهام گذاشتن.
خدایا تو رو به این لحظات اذان ظهر سوگند میدم ....

الهی و ربی من لی غیرک...
انشاله که هر چی خیره برات پیش بیاد عزیز.
واقعا قلم زیبا و گیرایی داری. لذت بردم از نوشته هات مخصوصا که غم خاصی هم در نوشته هات هست. محشر مینوسی.

برا خدا کاری نداره ولی منم این دوران رو گذروندم خیلی سخته
بهتره خوبی ها رو درست بنویسیم نه درشت!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم pco بودم
به قول خودت زور کلومیفن به pco ها نرسید
ماه قبل بارداریم مشهدالرضا بودم
هدیه مو از امام رضا گرفتم
و دقیق روز شهادت حضرت فاطمه 5 فروردین بی بی چک من مثبت شد
این لحظه رو برات آرزو میکنم
خیلی زیبا نوشتی
انشالله نی نی تو دلت قدمت بذاره
نازنین رقیه گلم 12/9/92ساعت20/38 دقیقه دنیای منو باباشو قشنگ کرد خوش اومدی مهربون
چیستا91
ممنونم عزیزم.
امیدوار باش و محکم.

نیلوفر آبی
خااانومی گلم.

نازنین رقیه عزیز
خدا معجزش رو برات حفظ کنه، لذت ببر ازین روزهات.
رَبِّ لَا تَـــــذَرْنِی فَـــــرْدًا وَأَنـــــتَ خَیْــرُ الْوَارِثِیــــــنَ...وبلاگ کوچک نقلی ام را آب و جارو کرده ام، قدمتان به روی چشم.
2803
محیا جان آروم باش با این بی قراری ها فقط خودتو بیشتر عذاب میدی 4 ساله منتظری خیلی ها 10 سال و 15 ساله که منتظرن حتی یکی بعد 19 سال با آی وی اف دو قلو باردار شد پس اونا چی بگن چی کار کنن اگه گفتن قضیه بچه به بقیه آرومت می کنه بگو بذار دشمنامونم شاد شن بهتر از عذاب دادن خودته ( بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه )
خدا جونم کوچولومون رو به خودت سپردم مراقبش باش
طلاجون
من آرومم عزیزم. بی قراری نمی کنم. فقط دوست دارم با بقیه درد دل کنم همین.
با شرایطم کنار اومدم خیلی وقته ولی نوشتن آروم ترم میکنه.
عروسی رو خوب اومدی!
رَبِّ لَا تَـــــذَرْنِی فَـــــرْدًا وَأَنـــــتَ خَیْــرُ الْوَارِثِیــــــنَ...وبلاگ کوچک نقلی ام را آب و جارو کرده ام، قدمتان به روی چشم.
قلم بسیار ملموس و زیبایی داری با خوندن نوشته هات همه چی رو مثل فیلم جلوی چشمام می بینم.امیدوارم خیلی زود توی کوچه دلهامون عروسی بشه عزیزم.
خدایا،اگر مرا به دوزخ افکنی، به دوزخیان اعلام خواهم کرد که من تو را دوست دارم... ( مناجات شعبانیه)
به نام خدای مهدی

/////////////////////////////////

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23861
سایز تخمدانم در اردیبهشت ماه:
تخمدان راست 20.14
تخمدان چپ 20.13

بعد از درمان حدود دو ماه سونوگرافی رفتم و نتیجه:
تخمدان راست 28.16
تخمدان چپ 36.19

خودتان قضاوت کنید نتیجه را

دو ماهی نمیشد که درمان با طب سنتی و سوزنی را شروع کردم که دچار لک بینی شدم. شش ماهی میشد که پریود نمیشدم قبل از اون هم یک سال نامرتب پریود میشدم. خلاصه بعد لک بینی فردا دیدم که پریود شدم.
اسم دکترم:
محمد زاهدنیا در مجتمع طب سنتی تبریز
شماره تلفن مجتمع
0411-5575126-28
میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 
2804
حنا31
ممنونم از دعای قشنگت عزیزم

فاطمه جان
منم یه مدتی خیلی پیگیر طب سنتی بودم ولی چون سنم کم نیست دیدم دارم زمان رو از دست میدم و بی خیالش شدم.
انشاالله خدا هر مسیری رو که توش عاقبت به خیری و سعادت دنیا و آخرته سر راهمون قرار بده.
سلام دوستان عزیزم
ادامه ی داستان ما:
چرخ و فلک و شروع سیکل میکرو!
http://khattedovom.blogfa.com/post/7
7 ساله منتظرم 6 بار ای یوای کردم و سه بار عمل ای وی اف دکتر بهم گفت دیگه ادامه نده فایده نداره تخمک هات ضعیفه بازم نا امیدنشدم حالا یه خانمی رو واسه تخمک اهدایی پیدا کردم
نا امید نشو محیا جون من و شما خیلی جاها دلمون شکسته مطمئن باش خدا نتیجه تلاشمون رو میده
روز تولد امام رضا رفتم حرمش نشستم یه گوشه به اقامون صحبت کردم و درد دل
روز بعد این خانم رو بهم معرفی کردند زیر سی ساله دوتا بچه داره منم گفتم لطف امام رضا بوده درمان شروع کردم عزیزم برای منم دعا کن دوست دارم راحت شم از دست مطب دکترها و قرص و داروها
2805
سلام
صدف جون شما مشهد هستید؟ و تخمک اهدایی و کارهای ای وی اف رو قصد دارید مشهد ادامه بدید؟
منم به تخمک اهدایی احتیاج دارم و دچار یائسگی زود رس شدم.
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست.
سلام
ممنونم از هزاااااااااااار نفری که اومدن وبلاگم رو خوندن و هیچ پیغامی برام نزاشتن و رفتن!!!!
2801