2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم چ خیانتی کرده بهم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 8404 بازدید | 192 پست
چی بگم ولی من نمیدونستم زن داره وقتی باهاش آشنا شدم

خوندم داستانشو ولی بنظرت ارزششو داشت ارزش خراب شدن ی زندگی رابطه ای که شرع و عرف قبول نداره و زنا حساب میشه حرفایی ک خانوادت ی عمر باید باهاش سر کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم داستانشو ولی بنظرت ارزششو داشت ارزش خراب شدن ی زندگی رابطه ای که شرع و عرف قبول نداره و زنا حس ...

اینجا دادگاه نیست،شما هم قاضی نیستین،خیلی لحنتون توهین آمیزه

من عقد نکردم باهاش که بره سر زندگیش،ولی از اول با زنش مشکل داشت و زنشو نمیخواست.

2803

[QUOTE=173964066]نه رابطه ندارم با خانوادم،خبری ازم ندارم آره زندگی می کنیم[/QUOTE میدونی من یا هرکس دیگه جای تونیستیم تصمیم بگیریم ولی برا از حالا ب بعدت ی تصمیم درست بگیر خانوادتم خوب یا بد خانوادتن از گوشت و خونشونی ب خاطر ی مرد اونم ی مردی که با وجود ی زن بخاطر هوسش یا هرچی باکرگیتم ازت گرفته درسته زندگی باهاش

اینجا دادگاه نیست،شما هم قاضی نیستین،خیلی لحنتون توهین آمیزه من عقد نکردم باهاش که بره سر زندگیش،ول ...

میدونم دادگاه نیس ولی دارم چیزیو میگم ک خودتم فکر کنی بهش میرسی تو دختر بودی کلی کیس مجرد و خوب میتونست برات بوجود بیاد. 

2804
گلم این چیزا ادم جای اون طرف نیست ببخشیدا زبونم لال زبونم لال خودتون بفهمین شوهرتون هر هفته با یکی م ...

گلم شما هم جای این خانم نیستی.

مشکل تمام کسایی که طلاق میگیرن اینکه فکر میکنن اگه طلاق بگیرن زندگی بعدیشون بهتره که اکثرشون اشتباه میکنن .

الان این خانم با بچه یا وقتی طلاق گرفت مجبوره بره پیش پدر و مارش و یا ته تهش با یکی دیگه ازدواج منه ..

خب با این شرایط که دختر مجرد هم توی خونه میمونشه برایاین خانم که یک بچه دارنبهترین خاستگارها صف تهش یکمرد سن بالای زن طلاق داده یا زن مرده که معلوم هم نیست خوب از کار در بیاد یا نه پس بهتره همین زندگی رو بچسبه و درستش کنه ببخشید 

که اینجور رک حرف زدم

بعد هم باید علت یابی کنه ببینه چرا مردش همچین کاری کرده...

2805

عزیزم تا ایدز نگرفتی جداشو. بخدا آدم بشونیستن اینا بچتو هر طور شده خودت بزرگ کن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

فقط طلاق گرفتی خودت بعد مدتی از سز تنهایی لطفا با مرد متاهل وارد رابطه نشو 😥 طلاق قدرت واقعی میخواد 

اینقدد زن مطلقه دیدم بعد مدتی نفر دوم زندگی مرد دیگه شدن 😔

گلم شما هم جای این خانم نیستی. مشکل تمام کسایی که طلاق میگیرن اینکه فکر میکنن اگه طلاق بگیرن زندگی ...

میدونم یهتر نمیشه ولی خوب ادم فکرش شب و روز درگیر باشه دیوونه میشه

2801