2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک

10721 بازدید | 46 پست

سلام دوستان. من فیلم های وحشتناک خیلی دوس دارم و شاید بگم اکثر فیلم ها رو دیدم حتی چرت ترین فیلم هارو .....

اینایی که خوشم اومده این بوده:

۱- تپه ها چشم دارند ۱ و ۲

۲- پیچ اشتباهی ۱ تا ۵

۳- سکوت (Hush) 

4- برو بیرون 

۵- مرده شریر ۲۰۱۳

۶- برکه گرگ (wolf creek)

7- قطع نکن 

۸- مرا به دوزخ بکشان

۹- نزول یا هبوط

۱۰- تب کابین

۱۱- تف به گورت نمیکنم ۱ و ۳ 

۱۲- روز مرگت مبارک ۱

۱۳. هاستل یا مسافرخانه

۱۴- مهمانپذیر 

۱۵- تو نفر بعدی هستی 

۱۶- جیغ از ۱ تا ۴

۱۷- کولکتور( اسم قسمت اولشه )  و کولکشن اسم قسمت دومش (۲)

۱۸- قلعه خونین

۱۹- شمارش معکوس

۲۰- آنابل  ۲ و ۳

۲۱- احضار یا کانجورینگ 

۲۲- کلبه ای در جنگل

۲۳- اره از ۱ تا ۶

۲۴- اتاق فرار

۲۵- یتیم

۲۶- کریسمس سیاه

۲۷- ولنتاین خونین من 

۲۸- هالووین 

۲۹- جسابل

۳۰- ماما

۳۱- وحشت در آمیتی ویل

۳۲- شر نبین ۱و ۲

۳۳- غریبه ها (شکار در شب)

۳۴- آماده ای یا نه

۳۵- پاکسازی ۱ داره  تا فک کنم ۴

۳۶- فیلم خزنده یا crawl

37- صورت چرمی

۳۸- کشتار با اره برقی در تگزاس

۳۹- مکان آرام

۴۰- نفس نکش

۴۱- چراغ های خاموش

۴۲- اثر لازاروس

۴۳- بیگانه

۴۴- مزرعه

۴۵- پرونده ۳۹

۴۶- هنوز یادمه تابستان پیش چه کردی ۱ و۲

۴۷- پسر همسایه بغلی( خیلی قشنگه زیاد ترسناک نیست ولی خوبه جنیفر لوپز بازی میکنه باحاله)

۴۸- توطئه آمیز از ۱ تا ۴

۴۹- پنی یا فک کنم  penny dreadful

50- قبرستان حیوانات خانگی

۵۱- ۴۷ متر پایینتر 

۵۲- زیر زمین

۵۳- it 

۵۴- قطار بوسان(قشنگه ولی کلا من از فیلم های کره ای و ژاپنی خوشم نمیاد)

۵۵- آشفته

۵۶- روانی (قدیمی هس ولی قشنگه)

۵۷- جمعه سیزدهم

۵۸- چشم

۵۹- مثلث 

۶۰- دریاچه بهشت 

۶۱- درون

62- پس از زندگی

۶۳- کابوس در خیابان الم

۶۴- بوگی من 

۶۵- پارکینگ شماره ۲

۶۶- طعمه سرد ۱ و ۲

بچه ها خداییش خیلی فیلم دیدم ولی اینا واقعا قشنگن خیلیارو هم یادم نیومد چی بودن یادم اومد مینویسم

فیلم های ترکیه ای هم تعریف میکنن مثه دابه ...  من ندیدم هنوز 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

نیاز داشتم بهش 

هیجانی معرفی کنم بهتون؟

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نیاز داشتم بهش  هیجانی معرفی کنم بهتون؟

آره عزیزم خوشحال میشم؛ البته این فیلم ها هم توش راجب زانبی و جن و ادمخوارا و قتل هس 

قاطی پاتی ولی خداییش قشنگه

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
ببین داستان ی فیلمو میگم ببین میتونی راهنماییم کنی اسمشو پیدا کنم خیلی وقته دنبالشم

بگو عزیزم اگه بدونم حتما 

برو بیرون خیلی خوب بود مرررسی❤

آره خداییش خیلی بامعنی بود با اینکه من فیلم های نژادپرستانه دوس ندارم ازین خوشم اومد 

یه فیلمم هس ما یا همون us مثه برو بیرونه  ولی بپای برو بیرون نمیرسه

آره عزیزم خوشحال میشم؛ البته این فیلم ها هم توش راجب زانبی و جن و ادمخوارا و قتل هس  قاطی پاتی ...

منم مث شما خیلی میبینم اما اینایی ک میگم خیلی بهم چشبید ینی خیلی هیجانش بالا بود و ادرنالین انگار ایجاد میکردع

یخ زدگی 

چهل و هفت متر پایین 

خزش 

ابهای کم عمق 

قتل در جنگل تاریک

شناور

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
Midsummer  Get out  Us  Be ready

نیمه ی تابستان یا همون میدسانر رو ندیدم ؛ قشنگه دانلود کنم؟

داستان ی خانواده ۴ نفره، زن و شوهر جوونی بودن دوتا بچه داشتن اسم مرده جان بود رفتن از پرورشگاه ی دختربچه اوردن بزرگ کنن ، اما اون دختر بچه ی زن کوچولو بود و قصد کشتن همه خانواده و هم خابی با مرده رو داش پسرشونو از بلندی پرت کرد آتیش زد .... دختر بچه بود اما شبا تو اتاق خودش دندون مصنوعی و موهاشو درمیورد ی زن زشت کوچولو بود حدودا ۱۰ سال پیش دیدیم شوهرم خیلی دوس داره دوباره ببینیم اما اسمشو نمیدونم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
منم مث شما خیلی میبینم اما اینایی ک میگم خیلی بهم چشبید ینی خیلی هیجانش بالا بود و ادرنالین انگار ای ...

بغیر از شناور بقیشو دیدم 

خوب شد که گفتی جا مونده بود از لیستم ....

خیلی قشنگ بودن با اینکه آب های کم عمق راحبه کوسه بود ولی خیلی هیجانی بود 

2809