2777
2789

والامن رنگ مو فقط زدم موهای نازنینم ضمخت و شکننده شد وای بحال اینکه دکلره بزارم روش بنظرم رنگ تیره بدون دکلره بزار سنم بالا نمیبره

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
یعنی من که نصف موهام رنگه و نصف دیگش مشکیه باید دکلره کنم قبل رنگ مورد نظر ؟ اینکه میگن باید رنگ رو ...

بله عزیزم دکلره میکنی تا موهات یکدست بشه وگرنه موهات دو رنگ میشه.

نه عزیزم اینجوری نیست بعد دکلره رنگ رو مثل رنگ معمولی برات میزارن یکم زودتر برنیدارن ولی نه پنج دقیقه ای

اونی که مثل شامپو میزنی رنگساژه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موهام مشكي هست ي رنگ خيلي روشن تر از تسكافه اي زدم ولي ارايشگاه برام زد بدون دكلره بود

آره میدونم من هم دیدم این مدلی مو رو یه رنگ روشن میزنن ولی نمیدونم چطور ممکنه . آخه من هر کاری میکنم نمیشه و باید دکلره بزنم که اون هم بعد چند وقت موهام کم کم تیره تر میشه

من موهام مشكي هست ي رنگ خيلي روشن تر از تسكافه اي زدم ولي ارايشگاه برام زد بدون دكلره بود

میشه عکس بدی از رنگ موهات؟من نسکافه ای دوست دارم میخوام ببینم بدون دکلره چجوری شده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آره میدونم من هم دیدم این مدلی مو رو یه رنگ روشن میزنن ولی نمیدونم چطور ممکنه . آخه من هر کاری میکنم ...

شاید دکوپاژ میکنن یا سه صفر میزارن  اینا که گفتم از دکلره ضعیف تره 

واسه ۹۰ درصد رنگا باید دکلره کرد بدون دکلره زیاد خوب در نمیاد  دکلره همونیه که موهارو به رنگ پ ...

مو ها رو به رنگ پایه میرسونه یعنی چی دقیقا ؟ یعنی من تا حالا این همه رنگ خوشرنگ رو بدون دکلره و همیجوری زدم اشتباه بوده ؟ البته با اکسیدان قوی میزدم

چند سال پيش زدم عكس ندارم ك  از قهوه اي روشن روشن تر    

فداسرت😂😂

مرسی

عزیزم ببخشید ولی وقتی هنوز فرق اینارو نمیدونی خودت اصلااااا تو خونه دکلره نکن که‌موهاتو نابود میکنه ...

موهام رو دکلره کردم تا حالا که گاهی زرد رنگ و گاهی نارنجی شده و رنگ مورد نظرم رو هم زدم که مثل شامپو زدم و خوب شد رنگش ولی میخوام بهتر یاد بگیرم که خودم حرفه ای رنگ کنم . آخه عزیزم پیش آرایشگر هم که بری ممکنه موهات رو خراب کنه ریک هم داره بالاخره موهای خودم رو واسه عروسیم با دکلره سوزوند برام و عین چی زبر شده بود ولی خودم که دکلره زدم اینجوری نشد اصلا .

فرض کن میخوای رو کاغذ رنگ آمیزی کنی.

اگه کاغذ خودش رنگ روشن داشته باشه مثلا زرد کمرنگ باشه تقریبا هر رنگی روش بریزی خودش در میاد. ولی فرض کن کاغذ نقاشیت سیاه و تیره باشه. تو رنگ زرد هم که روش نقاشی کنی بازم تیرست. نهااایت قهوه ای میشه.بنابراین وقتی زمینه ات مشکیه و میخوای رنگ روشن نقاشی کنی ادل باید وایتکس بریزی که رنگ زمینه روشن بشه.

حالا مو هم همینه. وقتی میخوای رنگ موهات روشن بشه اول باید دکلره کنی تا رنگای مشکی از رو موهات بره.دکلره نقش همون وایتکس رو داره.

ولی خب تا یه حدی موها رو روشن میکنه.موها رو کامل سفید نمیکنه. معمولا زرد کله ترامپی میشه.تو این مرحله میگن اصطلاحا رنگ مو به پایه رسیده.یعنی دیگه همه رنگ دانه هاش از بین رفته و دیگه روشن تر نمیشه و بیش  از اون هرچقدم دکلره رو موهات بزنی تاثیر نداره و فقط موهات میسوزه.

مو که به پایه رسید دیگه هر رنگی روش خواستی میتونی بذاری.و خیلی شبیه اونی که میخوای میشه.

چرا میگم شبیه و نمیگم عینا همون؟ چون مو وقتی به پایه میرسه سفید که نمیشه. زرده. انگار تو داری اون رنگ رو روی یه بوم زرد میزنی.

خب رنگو که زدی مو کم کم تغییر رنگ میده و تو هی نگاش میکنی هر وقت رسید به اون رنگی که دوس داری میشوریش. فقط حواست باشه رنگ موی خیس با رنگ مو در حالت خشک فرق داره. مو وقتی خیس میشه یکم تیره تره.

اوووف چقد حرف زدم

مو ها رو به رنگ پایه میرسونه یعنی چی دقیقا ؟ یعنی من تا حالا این همه رنگ خوشرنگ رو بدون دکلره و همیج ...

یعنی رنگ روشن بی دکلره گزاشتی و قشنگ دراومد؟زمینت مشکی بود؟

فرض کن میخوای رو کاغذ رنگ آمیزی کنی. اگه کاغذ خودش رنگ روشن داشته باشه مثلا زرد کمرنگ باشه تقریبا ه ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی متوجه شدم .فقط میدونی فرق رنگساژ و دکوپاژ چیه و کاربردشون چیه ؟

یکبار رنگ آلبالویی گرفتم که یه رنگ کوچیک هم داد و گفت این رنگساژه و من نمیدونستم چطور استفاده ش کنم و با رنگ اصلی مخلوطش کردم .

و رنگی که خریده بودم رنگی بود که با حموم کردن پاک میشد فک کنم چون رنگساژ رو باهاش قاطی کرده بودم اینطوری شده بود !!!!

یعنی رنگ روشن بی دکلره گزاشتی و قشنگ دراومد؟زمینت مشکی بود؟

گاهی وقت ها روی موی مشکی میزدم ولی اکثرااا روی مویی که رنگ بوده و ریشه ش مشکی در اومده زدم .اکثر مواقع یه رنگ دو رنگ میشد که از رنگی که توی کاتالوگ دیده بودم تیره تر بود .همیشه ی خدا موهام دو رنگ میشد حالا میفهمم چرا 🤯😐

گاهی وقت ها روی موی مشکی میزدم ولی اکثرااا روی مویی که رنگ بوده و ریشه ش مشکی در اومده زدم .اکثر موا ...

اره گلم به خاطر همین بوده