2777
2789
عنوان

آیا واقعا ویروس کرونا ازتماس باسطوح منتقل می شود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست

چقدر اون روزای اول همه وحشت زده بودن منکه خودمو باخته بودم تا یک ماه از بس استرس داشتم وای خداروشکر کم کم بهتر شدم الانم که همچنان ماسک و شستن دست ها و فاصله و شستشو خریدهارو انجام میدم دیگه توکل به حدا

این نیز بگذرد...                                   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هنوز که هنوزه همه چی میاد تو خونه و شسته میشه بعد جابجا میشه 

اوناییم که شستنی نیست الکل میزنم

و همچنان هم به این رویه ام ادامه میدم 

اون اوایل شوهرم یکبار گرفت دیگه هیچکدوممون نکرفتیم خداروشکر

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
چند روز رو سیب زمینی پیاز زنده می مونه دقیق میدونی.  ؟

نه والا نمیدونم ولی ۳تا ۴روز ازشون استفاده نمیکنم دست برام نمونده انقدر همه چیزرو با ریکاو وایتکس میشورم مردم یه کم مراعات نمیکنن همش مهمونی و گردش و....گرفتارشدیم 😥

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
2803
من شل بگیرم؟ما خانوادگی خل شدیم رفته از دست کرونا😂😂😂😂

😂از من خل تر؟

کلی گفتم همه بخونن رو شما ریپ زدم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
وا خب اپدیت شد اطلاعات دیگه  همون دو سه ماه اول بود الان فقط تنفسی ی ماسک بزنی و بس

اصلا رد نشده گفته احتمالش کمتره. ضمنا تمام اطلاعات روز به روز تغییر میکنه یه روز میگن‌میشه یه روز میگن‌نمیشه. بنابراین احتیاط شرط عقله

مخصوصا تو فصل سرما ماندگاری ویروس بیشتره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2804
ما هم گرفتیم ولی جالبه حتی تو اون زمان هم همه چیزو میشستم😅 اصلا نشسته و الکل نزده محاله بزارم بیا ...

آخه اگه بدونی اون روزای اول چه حال و روز وحشتناکی داشتیم ما،به فکر افتاده بودم خودم نون بپزم،شوهرم لباساشو از بیرون می اومد تو حموم آویزون میکرد من میرفتم زیرش اسپند دود میکردم،خریدارو ضد عفونی میکردم ،جای که خریدارو گذاشتیم ضد عفونی میکردم،تا سه ماه حتی حیاطم نرفتم بچه هامم نذاشتم بره،آخرش چجوری گرفتیم؟شوهرم از همکارش گرفت اومد منو،باباشو،داداشش رو،زن داداشش،رو هم گرفتار کرد،بازم خداروشکر که همه خفیف گرفتیم بخیر گذشت

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

خواهشاً به شایعات دامن نزنین.خیلیا خسته شدن از این اوضاع و ممکنه ب خوندن این تاپیکا بیخیال ضدعفونی بشن و درگیر این ویروس بشن

اصلا چنین چیزی نیست و از طریق سطوح احتمال درگیری هست

یعنی تو طی یکسال هنوزم به شستن و ضدعفونی کردن چیزاییکه خریدین عادت نکردین؟؟من که فکر میکنم بعد از تموم شدن کرونا هم خیلی چیزارو بشورم .چون دیگه برام عادت شده.یا اینکه زمان ببره تا عادی شه برام

اصلا رد نشده گفته احتمالش کمتره. ضمنا تمام اطلاعات روز به روز تغییر میکنه یه روز میگن‌میشه یه روز می ...

خوب احتمالش خیلی خیلی ضعیفه   یعنی من خانواده خودم وخانواده شوهرم اصلا اهل ضدعفونی واینا نیستیم فقط اسفندماه   ولی هیچکدوم نگرفتیم  دیدم کسانی که خیلی وسواسند اطرافم که گرفتند  ولی خوب خیلی رعایت می کنیم بدون ماسک ازخونه بیرون نمی ریم  مهمونی هم فقط خونه مادرشوهر ومادرم بافاصله  وازخرید برگردم دستها باصابون چندثانیه می شوریم دیگه فقط همین

2805
خواهشاً به شایعات دامن نزنین.خیلیا خسته شدن از این اوضاع و ممکنه ب خوندن این تاپیکا بیخیال ضدعفونی ب ...

دقیقا

بعد کرونا هممون تبدیل میشیم به یک سری وسواسی

خودمم یکیشونم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
2801