2777
2789
عنوان

ب من حق می‌دین یاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 70 پست
ببین نگفتم خوشحال باش نگفتم فیلم بازی کن این عکس العمل تو جواب نمیده باید عوضش کنی

باید خوب باشم ب ظاهر و انگار ن انگار ک ناراحتم ازاین بابت 

شمااینو میگی دیگه ؟

بعد تاکی 

بره ،تو جایگاهت مشخصه ،از بس حساسیت به خرج دادی این حرفا رو میگن چند سالته میگن باید به بلوغ عقلی ب ...

پیش خانوادش چیزی نگفتم چون ب غرورم برمیخور بفهمن همسرم بهم انقد بی اعتناس

مادرشوهرمم روز اول عقد گفت قبل هیچ برخوردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برامنم کم نمیزار ولی میگ من خانوادمم نمتونم بزارم کنار یا کم بزارم توبرو 

خب چرا توقع داری خانواده شو بزاره کنار؟ وقتی میگی واست کم. نمیزاره بهتر نیست درکش کنی؟ خانواده شن!!

خدبه به تو بگه مامان و بابا و خانواده تو بزار کنار

به نظرم وقتی واست کم. نمیزاره جای هیچ غر یا اعتراضی نمیمونه

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
من ازش نمی‌خوام کنار بزار میگم مدیریت کنه 

عزیز دلم وقتی که واسه تو کم نمیزاره یعنی مدیریت کردن

به خدا منم تو شرایط تو بودم اوایل ازدواج خیلی اذیت شدم بعد که پسرم به دنیا اومد سعی کزدم درکش کنم چون واقعا یه مادر از دل و جون واسه بچه ش زحمت میکشه الان وقتی شوهرم میاد خونه خودم بهش میگم چرا سر به مادرت نزدی یا چرا به خواهرت زنگ نزدی 

ببین تجربه ی 20 ساله ی من از زندگی مشترک اینو میگه که اگه هی اسم خانواده ش رو بیاری زندگیت سرد میشه و ازت زده میشه سعی کن سیاست داشته باشی و خودت رو خوب نشون بدی حتی اوه ته دلت ناراحتی اینجوری کم کم سمت تو میاد و اگه خواهرش بی احترامی کنه خودش جوابشون رو میده

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
خب این ینی تسلیم شدن دیگه

خوب اینی که شوهرت برات هیچ ارزشی قائل نیست و بهت میگه وسایلتو جمع کن برو خوبه؟ این که بهت بی احترامی میکنه جلو خانوادشو شخصیتتو خورد میکنه خوبه؟

بالاخره تو زندگی یا جاهایی باید آسون گرفت که خیلی چیزارو از دست ندی

حالا شما اینو تسلیم شدن میدونی نمیدونم چی بگم

بعداشم حالا بره کارای تونارو بکنه تو که قرار نیست بکنی اون میکنه

شوهر من دو طرفو داره نه میزاره من به خانوادش بی احترامی کنم نه میزاره اونا به من بگن بالا چشمت ابرو از این لحاظ خیلی خوبه

فقط درمورد مسائل مالی میگه دخالت نکن مثلا ۷۰ میلیون پس اندازو برداشته داده عوض بدهیای باباش

بعد ک من میگم چرا میگه تو مسائل خانوادگی ما دخالت نکن پول خودم بوده دلم خواسته بدم به بابام 

اینش خیلی منو اذیت میکنه

عزیزم شوهر منم با وجود دو تا برادر مجرد همه کارهای خانوادشو انجام میداد منم غر نمی‌زدم چون خانوادش هستن اگر برای من وقت نمی‌داشت اونوقت گیر میدادم که هیچوقت اینطور نشد خدارو شکر

حتی برای خانواده خودمم بی منت کار میکنه نیاز باشه

تمرکزت رو گذاشتی رو این موضوع بنظرم فقط خودت ضربه میخوری

باید خوب باشم ب ظاهر و انگار ن انگار ک ناراحتم ازاین بابت  شمااینو میگی دیگه ؟ بعد تاکی

والا من اینو نگفتم 

شما دنبال اینید ک بگن حق باشماست و شما رو تایید کنن 

گلم این ره ک تو داری میری اخرش ناکجا اباده

2810