توگروه پسرم صدای مامانه میاد داره به پسرش کمک میکنه بعدتامعلم میگه کمک نشه بچه میگه کسی کمک نکرد.بعدتصویری میگیره.پسرم میگه مامان من دیدم مادره هعی میاد دم گوش پسرش حرف میزنه بعد پسره همونو میگه.معلم میگه اولیای عزیز لطفا کمک نشه بچه خودش جواب بده ببینم بلده یا نه؟مادره میگه منکه کمک نکردم😂جالب اینجاس کتبیارو اولیا مینویسه نقاشیارو اولیا میکشه .معلم میگه این دانش اموز سال قبلم بوده من دستخطش رو میشناسم من نقاشیش رو میدونم.هرچی ب اولیا میگه باز اولیا حرف خودش رو میزنه😂😂😂😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه ظلمی مگه درس مدرسه چقدر به کار بچه میاد وقتی معلم میاد ۲+۲ درس میده و انتگرال امتحان میگی ...
کاملا موافقم معلم بچه من در حد کتاب درس میده،بعد در حد تیزهوشان امتحان میگیره،بهش میگم چرا،میگه باید سطحشون رو ببرند بالا،میگم خب چجوری؟ میگه اگر بخواین من هفته ای سه روز میام بهش تیزهوشان یاد میدم ،ابله