2777
2789
از کجا حدس میزنی  مرسی فدات

چون بچه سمت چپ توي عكس كه ميشه سمت راست خودت 

البته يكم دير رفتي سونو قلبتو نه؟؟؟ اين از هفت هفته بيشتره

بچه يكم اومده وسط 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

من همينطوري قبل اينكه برم ان تي ميگفتم دختره كه ان تي احتمال داد دختر باشه انومالي هم صد در صد گفت دختره 

بازم عزيزم خبر بدي صد در صدش رو رفتي

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بچه سمت چپ توي عكس كه ميشه سمت راست خودت  البته يكم دير رفتي سونو قلبتو نه؟؟؟ اين از هفت ه ...

نه اتفاقا این عکس شش هفته و چهار روز بودم 

الانم همیشه سمت چپمه صبحا ک بیدار میشم قشنگ طرف چپ ام سفت و سنگین و گاهی نبض داره طرف چپمه 

درد هم ک میگیره طرف چپ شکمم درد میگیره 

🌷
نه اتفاقا این عکس شش هفته و چهار روز بودم  الانم همیشه سمت چپمه صبحا ک بیدار میشم قشنگ طرف چپ ...

اره ديگه خب الان ديگه ميچرخه تكون ميخوره 

من رفتم سونو ديدم از موقع سونو ان تي كه رفته بودم چرخيده 

مثلا ان تي سرش سمت چپ بود و به پشت خوابيده بود موقع انومالي سرش سمت راست بود و به شكم خوابيده بود 

تكونم نميخورد كه دكتر بتونه معاينش كنه 

از لطف بچه كلي فيلم داريم از وول خوردناش 

دكتر هي با دستگاهش ميزد تكون بخوره اونم دستاشو تكون ميداد ضربه ميزد به شكمم انگار بهواد تلافي كنه 😂

ولي خودش جم نميخورد اينقد خنديديم بهش هي دستاشو ميزاشت رو چشاش تو دهنش ميكرد 

خيلي خوبه😍

اره ديگه خب الان ديگه ميچرخه تكون ميخوره  من رفتم سونو ديدم از موقع سونو ان تي كه رفته بودم چر ...

آخی چ حس خوبی عزیزم

من ک هیچی از تکون بچه تا حالا نفهمیدم خدا کنه فردا خوشحال برگردم و سالم باشه 

🌷
آخی چ حس خوبی عزیزم من ک هیچی از تکون بچه تا حالا نفهمیدم خدا کنه فردا خوشحال برگردم و سالم باشه&nb ...

سالمه نگران نباش 

من ٢٢ هفته هستم و دو هفته ست به وضوح حس ميكنم تكوناشو 

عجله نكن عزيزم