2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

255 بازدید | 26 پست

بچم ۱۳ ماهشه وقتی پی پی میکنه زور میزنه و موقعشو متوجه میشم، مامانم میگه کم کم ببرش دستشویی پی پی رو اونجا یاد بده انجام بده، بنظرتون میشه؟ یا الکی وقتمو هدر میدم:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه پسر من از یکسالگی بردمش،،اتفاقا هر چی زودتر یادش بدی زودم یاد میگیره

شما دوتا دستشوییشو بردی؟ خاهرم میگه تا ۲۱ ماهگی نمیشه از پوشک گرف خودش ی بچشو ۱۸ ماهگی امتحان کرد نتونست بگیره

زوده به نظرم وقتش باشه خودش یاد میگیره چه اصراریه ۱ساله، بچه من ۱۵ماهشه هنوز از پوشک نگرفتم

ن نمیخوام بگیرمش میخام دسشویی ۲ رو خبر بده، موقع تعویض پوشکش حالم بهم میخوره:/ براهمون

ن نمیخوام بگیرمش میخام دسشویی ۲ رو خبر بده، موقع تعویض پوشکش حالم بهم میخوره:/ براهمون

منم دقیقا حالم بهم میخوره .ولی دسشویی ۲رو نمیشه بگه خوب زوده موقعی که داره میکنه تو میفهمی

من از الان دست بکار شدم ،دخترمو هربار میبرم بشورم هی میگم جیش جیش ،اینم اونجا جیش نمیکنه میاد تو خشک ...

😂😂😂چند وقتشه؟ مامان من میگه وقتی جیش کرد بهش نشون بده بگه جیش، بنظرت توالت فرنگی بچگانه بگیرم بهتر نیس؟