2777
2789
عنوان

خانمایی که دو تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاسف واسه چی؟ مطمئن باش هر دو بچشم بیشتر از جونش دوست داره... ولی اولی رو یکم بیشتر دوست داره و ای ...

منم همیشه میگم اگ صدتا بچه بیارم آدرینا بچه اولم برام حکم قدیس رو داره و قطعا فرق داره

من همه حسای خوب دنیارو بااون تجربه کردم

دوقلو پسر دختر دارم یک اندازه دوستشون دارم سه ساله هستن ولی دخترم خیلی منودوست داره درکم میکنه بااینکه بچه هست ولی الکی گریه بکنم از بس گریه میکنه برام بی حال میشه پسرم بابایی هستش

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
تاسف واسه چی؟ مطمئن باش هر دو بچشم بیشتر از جونش دوست داره... ولی اولی رو یکم بیشتر دوست داره و ای ...

برای من عجیبه

چون من اصلا همچین حسی ندارم

اگر یکی از اون‌بچه ها بفهمه ک به برادر یا خواهرش بیشتر توجه میشه و پدر نادرش تو دلش اون یکیو بیشتر دوس داره میدونی چه حالی میشه؟

بچه بچه است

دختر پسر

بزرگو کوچیک

نباید برای پدر مادر فرقی داشته باشه 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
خیلی ناراحت شدم چون من ندیدم کسی یه بچشو نسبت ب یکی دیگه برتری بده خداروشمر ک تو دنیای واقعی نمیبی ...

عزیزم به خود بچه هم بستگی داره

بعضی بچه ها خیلی بیشتر احترام پدر و مادرو نگه میدارن خوب مسلما عزیز ترن 

این که میگم مامانم منو بیشتر دوست داره یه حس متقابله من جونم برا مامانم در میره ولی خواهرم اینطوری نیست

من یه روز صدای مامانمو نشنوم روزم شب نمیشه

تو مجردیام که بابام کلافه بود از دستم چون شبا باید حتما دست مامانمو میگرفتم میخوابیدم😆😆😆